Twitter продає сотні речей зі штаб-квартири в Сан-Франциско на онлайн-аукціоні

Twitter продає сотні речей зі штаб-квартири в Сан-Франциско на онлайн-аукціоні

18:16,
18 Січня 2023
1888

Twitter продає сотні речей зі штаб-квартири в Сан-Франциско на онлайн-аукціоні

18:16,
18 Січня 2023
1888
Twitter продає сотні речей зі штаб-квартири в Сан-Франциско на онлайн-аукціоні
Twitter продає сотні речей зі штаб-квартири в Сан-Франциско на онлайн-аукціоні
Серед лотів — меблі, статуя логотипу у вигляді пташки та еспресо-машини.

У вівторок, 17 січня, Twitter розпочав онлайн-аукціон, на якому продає сотні предметів зі свого головного офісу в Сан-Франциско. Про це написали у виданні The New York Times.

Серед 631 лоту компанія вирішила виставити на продаж синій електричний дисплей у формі логотипу Twitter, що коштує понад 17 тисяч доларів, статую птаха, вартість якої сягнула 16 тисяч доларів, декоративне кашпо у формі символу «@»  за 4100 доларів, а також п'ять еспресо-машин італійської компанії La Marzocco, вартість однієї з яких — 11 тисяч доларів.

На аукціоні також пропонують меблів зі штаб-кваррити, а саме: крісло Knoll, двомісний диван Erik Jørgensen Savannah, дерев’яний конференц-стіл довжиною приблизно 7 метрів.

Як повідомило видання, виконавчий директор Heritage Global, материнської компанії Heritage Global Partners, яка займається аукціоном, Росс Дав сказав, що понад 20 000 людей зареєструвалися для участі в онлайн-розпродажі. А це, за його словами, більше, ніж на будь-якому з тисяч аукціонів, що проводила компанія протягом 90 років.

Директор очікує, що аукціон принесе Twitter близько 1,5 мільйона доларів після того, як торги, які почалися у вівторок, завершаться в середу. 

Колишній директор Twitter Кевін Вейл написав у соціальній мережі про те, що він здивований бачити речі з офісу на аукціоні.

«Дивно бачити офіс Twitter на аукціоні. Столи в залі засідань, телефонні будки, стільці, монітори… навіть статуя птаха в Twitter. Чудові спогади з іншої епохи», — зазначив Вейл.

Нещодавно видання Bloomberg повідомляло, що на Twitter подали до суду за несплату оренди офісу в Сан-Франциско. Компанія заборгувала понад 136 тисяч доларів орендної плати.

Нагадаємо, Ілон Маск придбав Twitter на початку жовтня. Відразу розпочав серію радикальних змін в компанії. Зокрема, звільнив топменеджмент і правління, а також приблизно половину працівників.

Особливу увагу користувачів привернула ідея Маска продавати сині галочки верифікації за $8 на місяць. Також соцмережа відмовилася від політики протидії дезінформації щодо COVID-19.

У Євросоюзі стурбовані політикою Twitter під керівництвом Маска. ЄС пригрозив йому, що мережу можуть оштрафувати чи навіть заблокувати на території Євросоюзу у разі недотримання правил модерації контенту.

15 грудня Twitter заблокував профілі кількох журналістів, які працюють у провідних американських медіа. Це відбулося наступного дня після того, як Маск оголосив, що в соцмережі більше не можна буде розміщувати інформацію про поточне місце перебування людей.

19 грудня Ілон Маск запустив у Twitter опитування, чи варто йому піти з посади керівника компанії. Більшість користувачів проголосували «так».

21 грудня він повідомив, що залишить посаду гендиректора компанії, щойно знайде відповідну заміну, і керуватиме надалі технічним блоком соцмережі.

Фото: Pixabay

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду