Маск планує знайти нового керівника для Twitter

Маск планує знайти нового керівника для Twitter

11:58,
17 Листопада 2022
1448

Маск планує знайти нового керівника для Twitter

11:58,
17 Листопада 2022
1448
Маск планує знайти нового керівника для Twitter
Маск планує знайти нового керівника для Twitter
Він керуватиме компанією, допоки не приведе її до стабільного стану.

Ілон Маск планує знайти нового очільника для компанії Twitter, пише Reuters.

Про свої плани він розповів під час того, як давав свідчення в суді штату Делавер. Позов подав один із акціонерів компанії Tesla. Позивач вважає, що необхідність виплачувати Маску заробітну плату в розмірі $56 млрд не має законних підстав, адже особиста присутність Маска на робочому місці в Tesla не потрібна.

Зараз інвестори Tesla стурбовані тим, скільки часу Ілон Маск приділяє Twitter. Маск також визнав, що деякі інженери Tesla допомагали в оцінці інженерних команд Twitter, але додав, що це відбувалося на добровільній основі та в неробочий час.

«Існує першочерговий сплеск активності, необхідний після придбання, для проведення реорганізації компанії. Але потім я розраховую скоротити свій час у Twitter», — наголосив Маск.

Згодом він написав у Twitter, що продовжить керувати компанією, допоки не приведе її до стабільного стану, хоч це і вимагатиме деякого часу.

Колишній генеральний директор Twitter Джек Дорсі заявив, що не погодиться знову очолити компанію. 

Нагадаємо, у жовтні Ілон Маск придбав Twitter за $44 млрд. Він розпочав у компанії радикальні зміни, зокрема звільнив топменеджмент і правління, а також майже половину працівників.

На масові звільнення у компанії відреагував Верховний комісар ООН. 

9 листопада Ілон Маск вперше надіслав своїм працівникам електронний лист. Він заборонив їм працювати віддалено.

12-13 листопада Маск звільнив без попередження близько 4400 із 5500 аутсорсингових працівників Twitter. Вони працювали над модерацією контенту, розробкою програм та маркетингом.

Фото: Flickr

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду