До онлайн-зустрічі в Zoom може долучитися мільйон учасників

До онлайн-зустрічі в Zoom може долучитися мільйон учасників

12:35,
20 Серпня 2024
194

До онлайн-зустрічі в Zoom може долучитися мільйон учасників

12:35,
20 Серпня 2024
194
До онлайн-зустрічі в Zoom може долучитися мільйон учасників
До онлайн-зустрічі в Zoom може долучитися мільйон учасників
Онлайн-зустрічі з великою кількістю одночасних учасників стали актуальними у зв’язку з американськими виборами.

Zoom відтепер дає змогу проводити онлайн-зустрічі з максимальною кількістю одночасних учасників в один мільйон осіб. Це стало можливим після того, як у США різні політичні групи почали використовувати платформу відеозв’язку для збору коштів на виборчу кампанію віцепрезидентки Камали Гарріс, організовуючи виклики з десятками й сотнями тисяч людей, повідомило видання Engadget.

Компанія запропонувала різні рівні для проведення великих заходів. Клієнти можуть вибирати вебінари з 10 тис., 50 тис., 100 тис., 250 тис., 500 тис. та 1 млн відвідувачів. Ці одноразові пакети вебінарів покликані забезпечити «професійний, захопливий досвід» для всіх.

До зміни Zoom пропонував підтримку онлайн для 100 тисяч учасників

У липні організація Win with Black Women провела у США онлайн-конференцію в зумі з понад 40 тис. учасників, під час якої вони зібрали 1,5 млн доларів для кампанії Камали Гарріс. Потім відбувся захід «Білі хлопці для Гарріс» зі 190 тис. відвідувачів і «Білі жінки для Гарріс» зі 164 тис.

За даними Bloomberg, компанія змінила свій курс, щоб пристосуватися до проведення таких заходів зі зборами коштів.

«Тепер організатори заходів мають гнучкість і можливості для організації справді інтерактивних подій у безпрецедентному масштабі та можливість придбати великі одноразові вебінари», — повідомив директор із продуктів Zoom Сміт Хашим.

Хоча зум використовувався для збору політичних коштів, у компанії вважають, що надалі можливість проводити масштабні віртуальні події буде привабливо для корпоративного, розважального та громадського секторів. Це може стати новим надійним джерелом доходу для Zoom.

Фото: iXBT.com

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду