Zoom інтегрує платформу для робочих комунікацій Workvivo

Zoom інтегрує платформу для робочих комунікацій Workvivo

16:17,
17 Квітня 2023
1150

Zoom інтегрує платформу для робочих комунікацій Workvivo

16:17,
17 Квітня 2023
1150
Zoom інтегрує платформу для робочих комунікацій Workvivo
Zoom інтегрує платформу для робочих комунікацій Workvivo
Придбання ірландської платформи Workvivo завершиться на початку наступного року.

У додаток для відеозв'язку Zoom інтегрують можливості комунікаційної платформи Workvivo, що спеціалізується на залученні працівників у компанії та підтримці комунікацій із ними. Американська компанія Zoom Video Communications придбала ірландську Workvivo.

Очікується, що угода буде завершена у першому кварталі 2024 року, її деталі не розголошують.

Workvivo, заснована в 2017 році Джо Ленноном і Джоном Гулдінгом, зібрала 36 мільйонів євро протягом кількох раундів фінансування за останні роки. Основним інвестором виступав Tiger Global.

Клієнтами фірми є Amazon, Ryanair, Liberty Mutual і Wynn Resorts. Workvivo конкурує з Microsoft Viva, Facebook Workspaces та іншими порталами для співробітників від технічних гігантів, повідомило виданняIndependent.ei.

Сервіс платформи надає доступ до поширених робочих інструментів, таких як Zoom, Slack, Microsoft Teams, Google Workspace та кількох популярних інструментів управління персоналом.

«Ми раді вітати команду Workvivo у Zoom. Потужність платформи Workvivo для роботи з працівниками з її надійними комунікаційними та залученими пропозиціями в поєднанні з комплексною платформою для співпраці Zoom дозволить організаціям повністю розкрити потенціал своїх співробітників і розвивати корпоративну культуру», — зазначила фінансова директорка Zoom Video Communications Келлі Стекельберг. — Workvivo встановив стандарт спілкування між співробітниками, допомагаючи компаніям охопити та залучити мільйони співробітників у всьому світі. Workvivo надає перевагу легкості використання та простоті дизайну, пропонуючи найкращу взаємодію з користувачем, яка ідеально відповідає ДНК Zoom».

Нагадаємо, у лютому в Zoom повідомили, що звільняють 15% співробітників та скорочують зарплату гендиректора.

Фото: Workvivo

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду