Zoom розвиває чат для сумісної роботи

Zoom розвиває чат для сумісної роботи

15:01,
13 Вересня 2022
1417

Zoom розвиває чат для сумісної роботи

15:01,
13 Вересня 2022
1417
Zoom розвиває чат для сумісної роботи
Zoom розвиває чат для сумісної роботи
Сервіс отримав нову назву та функції.

Zoom Video Communications Inc. змінила назву свого чат-продукту та додала деякі функції, зокрема інтеграцію сторонніх розробників, оскільки намагається конкурувати з іншими великими гравцями цього сегменту, як-от Microsoft's Teams та Slack. Про це повідомляє Reuters.

Цього тижня додаток Zoom отримав назву Zoom Team Chat. Зміна назви обумовлена тим, що користувачі нерідко плутали чат у сервісі відеоконференцій та окремий пакет комунікацій. Тепер користувачам буде простіше зрозуміти, що перед ними є повноцінний сервіс для спільної роботи, а не чат у сервісі відеоконференцій.

Zoom Team Chat надає можливість спільної роботи в режимі онлайн за допомогою голосового зв'язку або синхронно в текстовому чаті. Разом зі зміною назви розробники анонсували запуск кількох нових функцій, які стануть доступними наприкінці вересня. Користувачі зможуть ділитися повідомленнями з чату відеоконференції в Zoom Team Chat, а також планувати збори в Zoom безпосередньо із каналу Zoom Team Chat.

Нагадаємо, що раніше Zoom відкрила функцію автоматичних субтитрів для безкоштовного користування.

Фото: Anna Shvets/ Рexels

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду