Вийшов трейлер гри «Harry Potter: Quidditch Champions»

Вийшов трейлер гри «Harry Potter: Quidditch Champions»

15:55,
30 Липня 2024
509

Вийшов трейлер гри «Harry Potter: Quidditch Champions»

15:55,
30 Липня 2024
509
Вийшов трейлер гри «Harry Potter: Quidditch Champions»
Вийшов трейлер гри «Harry Potter: Quidditch Champions»
У диджитал-форматі гра вийде 3 вересня, повне видання очікується в листопаді.

Компанія Warner Bros. Games спільно з розробниками з Unbroken Studios представили перший трейлер гри про квідич «Harry Potter: Quidditch Champions». Його виклали на каналі гри в ютубі.

За задумом творців, гравцям у «Harry Potter: Quidditch Champions» потрібно буде обрати персонажа, зокрема Рона Візлі, Драко Мелфоя, Чо Чанг чи Гаррі Поттера, або створити свого, осідлати мітлу й вибрати одну з позицій: мисливця, ловця, воротаря або загонича. Опісля можна взяти участь у турнірі з квідичу.

У трейлері показана віртуальна подорож гравця від поля з квідичу в Гоґвортсі до фіналу спортивної кар’єри, кульмінацією якої є перемога на Кубкові світу. У міру набуття навичок та зростання популярності матчі відбуватимуться в більших та цікавіших локаціях.

В ролику є кілька демонстрацій ігрового процесу: огляд переслідувачів, які несуть Кваффл, та кілька кадрів гравців, які мчать вперед на мітлах. Також, якщо уявити себе Поттером або Крумом, можна поганятися за культовим Золотим снітчем.

У трейлері також повідомлено про початок попереднього замовлення на гру в цифрових магазинах, за винятком Росії. Стандартне видання коштує 30 доларів, а розширене —  40.

У розширеному виданні, окрім гри, є набори предметів із чотирьох факультетів Хогвартсу та 2 тис. одиниць золота.

«Harry Potter: Quidditch Champions» надійде в продаж 3 вересня для PC (Steam, Epic Games Store), PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X та S. Версія для Nintendo Switch відкладена до кінця року.

Передплатники сервісу PlayStation Plus зможуть отримати «Harry Potter: Quidditch Champions» безкоштовно в межах роздачі з 3 по 30 вересня, а 8 листопада розширене видання гри з’явиться в роздрібних магазинах.

Фото: скриншоти з трейлеру гри «Harry Potter: Quidditch Champions»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду