Yahoo додала у свій новинний застосунок ШІ-функції

Yahoo додала у свій новинний застосунок ШІ-функції

10:15,
14 Червня 2024
575

Yahoo додала у свій новинний застосунок ШІ-функції

10:15,
14 Червня 2024
575
Yahoo додала у свій новинний застосунок ШІ-функції
Yahoo додала у свій новинний застосунок ШІ-функції
Користувачі можуть блокувати небажаний контент за допомогою ключових слів.

Компанія Yahoo оновила свій новинний застосунок, впровадивши технології штучного інтелекту від придбаного у квітні стартапу Artifact. Про це повідомило The Verge.

Застосунок «Yahoo! News» можна завантажити з онлайн-маркетів для пристроїв на iOS та Android. Він пропонує персоналізовану стрічку новин, яку штучний інтелект формує на основі зацікавлень користувачів. Функція «Ключові висновки» (Key Takeaways) дає змогу створювати короткі резюме новинних публікацій, вони з’являтимуться у верхній частині екрана.

Застосунок «Yahoo! News» із ШІ-функціями

Застосунок окрім загальної стрічки новин пропонує переглядати «Головні новини». Користувачі також можуть відфільтровувати новини від окремих медіа, створюючи ключові слова для блокування небажаного контенту. Також впроваджено функцію позначення клікбейту, яка допомагає ідентифікувати заголовки, що можуть бути оманливими або надто сенсаційними.

Американська корпорація Yahoo, відома своїм однойменним пошуковиком, придбала стартап Artifact у квітні, після того, як творці інстаграму Кевін Систром та Майк Крігер оголосили, що припиняють його оновлювати через обмеженість у фінансуванні.

На сайті «Yahoo! News» також відбулися змінити: як і в новинному застосунку, на сайті з’явилася рубрика «Головні новини» та можливість налаштувати персоналізовану стрічку на основі власних уподобань та зацікавлень.

Фото: Yahoo! на смартфоні / Getty Images 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ПЕНСІОНЕРИ
15:09 / 14.06.2024
сYчий Клоун зеленський трикратно краде наші мізерні пенсії незаконно добавив своєму підорному татусю 150000гр.стипендну довічну пенсію і дає щомісячно кожному полоненому окупанту-вбивцю по 10000гр. на готельне шикарне утримання а голодаючих вимирачих без можливостей купувати дорогущі ліки без лікування пенсіонерів має гірше за ворогів-окупатів генцидно даючи їм всього лише по 2000-3000гр.пенсії в місяць на швидке помирання!!! ЩОБ ТИ ГАД нелігетимний президент зеленсикий ПОДОХ РАЗОМ З хряком порощенком НА НАРАХ У ПАРАШІ за злочини перед пограбованними ПЕНСІОНЕРАМИ!!!
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду