Вийшла демоверсія української відеогри Broken Life

Вийшла демоверсія української відеогри Broken Life

16:20,
4 Червня 2024
706

Вийшла демоверсія української відеогри Broken Life

16:20,
4 Червня 2024
706
Вийшла демоверсія української відеогри Broken Life
Вийшла демоверсія української відеогри Broken Life
Вона заснована на досвіді переживання повномасштабного російського вторгнення в Україну.

Український незалежний розробник Костянтин Реус опублікував демоверсію постапокаліптичної гри Broken Life на платформі Steam. Вона матиме українське озвучення, згенероване за допомогою штучного інтелекту.

Головним героєм гри є антропоморфний кіт Лео — колишній військовий, який повертається до свого міста. За словами розробника, його історія сповнена самотності та виснаження після пережитих років війни. Гравці допоможуть протагоністу відновити свій дім і зруйноване життя, впоратися з горем і налагодити відносини з донькою.

«Я наполегливо працюю над створенням насиченої та захопливої історії, заснованої на моєму власному досвіді переживання війни. Тож запрошую вас приєднатися до подорожі через темні та атмосферні 2D-середовища, супутньо вирішуючи головоломки, які інтегровані в емоційну історію», — розповів про проєкт Костянтин Реус.

Він повідомив, що історія Broken Life є відображенням його «емоційної подорожі під час війни»: писав сценарій до гри, коли росіяни бомбили його місто та інші населені пункти України. Розробник страждав від депресії та панічних атак, й розробка гри допомогла йому впоратися із цим.

За інформацією розробника, Broken Life має повноцінне озвучення — усі діалоги та катсцени озвучено для кожної з підтримуваних мов, зокрема українською. Для цього він використовував технології штучного інтелекту. Гравці, яким не подобається таке рішення, можуть вимкнути ШІ-озвучення в налаштуваннях.

У відеогри поки немає дати виходу, але її можна додати в список бажаного в Steam або спробувати зіграти в демоверсію. Гра також буде презентована на Steam Next Fest 11 червня.

Фото: гра Broken Life / Steam

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду