Українська головоломка «Puzzles for Clef» вийшла в Steam

Українська головоломка «Puzzles for Clef» вийшла в Steam

17:05,
7 Березня 2024
1072

Українська головоломка «Puzzles for Clef» вийшла в Steam

17:05,
7 Березня 2024
1072
Українська головоломка «Puzzles for Clef» вийшла в Steam
Українська головоломка «Puzzles for Clef» вийшла в Steam
Мальовнича гра призначена для якісного відпочинку.

Гра-головоломка «Puzzles for Clef» від київської студії Weasel Token вийшла на платформі Steam. Це пригодницька гра про кроличку Клеф, яка отримала лист від своєї сестри й вирушає на острів, де жили предки, для пошуку скарбів. Про це в соцмережі Х повідомила розробниця Анастасія Кузнєцова, яка створила візуальну складову гри.

«Weasel Token — це інді-дует з Києва, і я та половинка, яка малює наші світи. Ми почали свій шлях ще у 2016, і основна наша ціль — створювати атмосферні 2D-світи з захопливими пригодами й затишними історіями», — зазначила вона.

За її словами, ідея гри з’явилася під час пандемії COVID-19 — розробники хотіли створити миле й затишне місце, де гравці зможуть «хоч ненадовго відволіктись від сумної реальності». З початком повномасштабного російського вторгнення в Україну її актуальність посилилася.

Перебуваючи на таємничому острові, кроличка Клеф може неквапливо відвідувати мальовничі локації: від тихого бамбукового лісу до розкішного повітряного палацу, розшукувати скарби та розгадувати секрети. У грі реалізували десятки головоломок, часом доволі складних. Клеф може зупинятися на відпочинок, щоб відволіктись, у будь-який момент.

«Puzzles for Clef» має англійську та українську локалізації. До 20 березня у Steam пропонується зі знижкою в 10% за 292 грн. Згодом гра стане доступною для портативних консолей Nintendo Switch.

Фото: гра «Puzzles for Clef» / Steam

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду