Для збору коштів на ЗСУ створили гейміфіковану платформу «уВогні»

Для збору коштів на ЗСУ створили гейміфіковану платформу «уВогні»

09:50,
18 Квітня 2024
969

Для збору коштів на ЗСУ створили гейміфіковану платформу «уВогні»

09:50,
18 Квітня 2024
969
Для збору коштів на ЗСУ створили гейміфіковану платформу «уВогні»
Для збору коштів на ЗСУ створили гейміфіковану платформу «уВогні»
Проєкт ставить на меті зібрати кошти на 5 тисяч FPV-дронів для підрозділів ЗСУ.

Громадська організація Сruel Crew, засновниками якої є Тарас Джул та Володимир Ждан, разом із львівським волонтером Володимиром Андрєєвим й айтівцями з компанії Indeema Software створили гейміфіковану платформу «уВогні» для збору коштів для Збройних сил України. Про це повідомив Львівський ІТ-кластер.

«уВогні» — це гейміфікована вебплатформа, яка дає користувачам змогу в режимі реального часу знищувати військові й інфраструктурні об’єкти, розміщені на карті Росії, обираючи їх за реальними координатами.

Основна ідея проєкту «уВогні» полягає в тому, щоб змотивувати українців долучатись до зборів, повідомили розробники. Вони поставили ціль зібрати 100 млн гривень на закупівлю 5 тисяч FPV-дронів для підрозділів ЗСУ.

Кожен охочий може долучитися до збору та знищити один із військових обʼєктів на віртуальній карті. Для того, щоб задонатити, потрібно обрати на карті обʼєкт, засіб для знищення, який відповідає сумі донату, спосіб оплати й натиснути «Знешкодити». Процес знищення супроводжуватиметься анімацією та звуковими ефектами.

Вебплатформа «уВогні» дає змогу знищувати віртуальні ворожі цілі за допомогу ЗСУ

За перший місяць роботи фонд ГО «Сruel Crew» передав два універсальні радіокеровані комплекси вартістю більш ніж 500 тисяч гривень. Команда проєкту працює на волонтерських засадах, 100% зібраних коштів піде на закупівлю дронів. Їх передадуть 8 полку ССО, 65 ОМБр, 80 ОМБр, 1 ОШБ «Вовки Да Вінчі», 79 ОМБр, 8 ОГШБ та за запитом інших військових формувань.

Нагадаємо, українська IT-компанія SoftServe розробила інтерактивну платформу LightenUA, яка дозволяє надсилати благодійні внески в ігровому форматі. Користувачі сервісу можуть зануритися у віртуальну подорож метавсесвітом з кристалами, кожен з яких пропонує різні суперсили, на кшталт емоційної злагоди чи впевненості. Обираючи кристал, людина може «надіслати його Україні» та взяти участь у благодійній ініціативі для порятунку життів.

Фото: платформа «уВогні» / Львівський ІТ-кластер

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду