«Нова пошта» здійснюватиме безплатну доставку книжок видавництва Vivat

«Нова пошта» здійснюватиме безплатну доставку книжок видавництва Vivat

16:10,
27 Травня 2024
1700

«Нова пошта» здійснюватиме безплатну доставку книжок видавництва Vivat

16:10,
27 Травня 2024
1700
«Нова пошта» здійснюватиме безплатну доставку книжок видавництва Vivat
«Нова пошта» здійснюватиме безплатну доставку книжок видавництва Vivat
Акція на підтримку видавництва, друкарня якого зазнала російської атаки в Харкові 23 травня, триватиме до кінця червня.

«Нова пошта» запустила акцію на підтримку харківського видавництва Vivat, друкарня з якою вона співпрацює «Фактор-Друк» зазнала російської атаки в Харкові 23 травня. Безоплатна доставка книг, замовлених у Vivat від 24 червня триватиме до кінця червня.

«Будь-хто, хто зробить замовлення на сайті видавництва Vivat у період з 24 травня по 30 червня, отримає безплатну доставку "Новою поштою" — компанія бере на себе усі витрати, — йдеться у пресрелізі компанії. — Ми закликаємо кожного українця купити у ці дні книги видавництва, аби підтримати його та довести — українську культуру не знищити».

Доставка коштом «Нової пошти» розповсюджується на всі типи доставок — у відділення, поштомат, на адресу. Клієнтам не потрібно доплачувати комісію за оголошену вартість, пакування або доставку у село чи село міського типу. Пропозиція діє на всій території України, крім територій, на яких ведуться бойові дії або які є тимчасово окупованими.

У Vivat повідомили, що через слідчі дії доступ до складу обмежений, що тимчасово унеможливлює доставки. Проте, видавництво приймає усі замовлення на сайті та опрацьовує їх — доставку здійснять одразу після того, як відновлять роботу складу.

Крім цього, компанія «Фактор» ініціювала збір коштів. Усі пожертви будуть спрямовані на підтримку постраждалих та відновлення поліграфічної галузі. Допомогти донатом можна за посиланням.

Нагадаємо, внаслідок російської ракетної атаки по харківській друкарні видавництва Vivat «Фактор-Друк», за інформацією прокуратури, на підприємстві загинуло семеро людей, ще 16 були травмовані. Наступного дня правоохоронці встановили особи всіх загиблих унаслідок атаки.

Знищені книжки видавництва Vivat

Внаслідок обстрілу в друкарні згоріли 50 тисяч книжок. Власник друкарні Сергій Політучий заявив, що через ракетний удар по «Фактор-Друку» потужність видавничого ринку в Україні може скоротитися на 40%

Міжнародний фонд «Відродження» оголосив, що надасть видавництву Vivat терміновий грант для допомоги після російського обстрілу. 

Президент Володимир Зеленський пообіцяв, що держава знайде гроші для відновлення друкарні «Фактор-Друк». 

У День працівників видавництв, поліграфії та книгорозповсюдження генеральна директорка видавництва Vivat Юлія Орлова оприлюднила на своїй фейсбук-сторінці імена семи працівників друкарні «Фактор-Друк», загиблих унаслідок російського удару по Харкову 23 травня. 

Читайте також:

 Фото: нові книги видавництва Vivat / фейсбук-сторінка видавництва

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду