У Києві компанія Cisco розвиватиме цифрову освіту і транспортні технології 

У Києві компанія Cisco розвиватиме цифрову освіту і транспортні технології 

16:46,
16 Травня 2024
1223

У Києві компанія Cisco розвиватиме цифрову освіту і транспортні технології 

16:46,
16 Травня 2024
1223
У Києві компанія Cisco розвиватиме цифрову освіту і транспортні технології 
У Києві компанія Cisco розвиватиме цифрову освіту і транспортні технології 
Одним із головних пріоритетів буде підтримка безперебійної роботи інформаційної інфраструктури Києва.

Столична влада підписала меморандум про партнерство з компанією Cisco, спрямований на розвиток проєктів у галузі цифрової освіти, кібербезпеки та розширення міських цифрових сервісів, повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації.

Як розповів керівник напряму цифрової трансформації Києва, заступник голови КМДА Петро Оленич, також досліджуватимуть інновації в галузі інтелектуальних транспортних систем.

«Одним із головних пріоритетів буде підтримка безперебійної роботи інформаційної інфраструктури Києва», — зазначив міський голова Києва Віталій Кличко.

У межах співпраці планують:

  • створити безпечний гібридний освітній простір для підтримки вчителів та учнів. Це дасть змогу проводити навчання в класі або дистанційно;
  • досліджувати інтелектуальні транспортні системи;
  • надавати інноваційні послуги й технології для ефективного та безпечного використання міських транспортних систем;
  • покращити цифрові послуги в районах;
  • посилити кібербезпеку інформаційних установ.

«За підтримки Cisco та її програм Country Digital Acceleration Київ стає містом майбутнього вже сьогодні. Ми готуємо нові, стійкі та інклюзивні послуги, щоб зробити повсякденне життя стійкішим до сучасних викликів», — зазначив Оленич.

Співпраця здійснюється в рамках програми Cisco Country Digital Acceleration — ініціативи, що об'єднує уряд, промисловість і науковців для побудови сталих, безпечних та інклюзивних спільнот, що спираються на етичні та інноваційні технологічні рішення.

«Cisco підтримує розвиток цифрової інфраструктури України вже понад 25 років. Я дуже пишаюся тим, що ми зможемо підтримати Київ і сприяти його цифровій трансформації в таких ключових сферах, як цифрова освіта, кібербезпека та цифрові послуги», — прокоментував генеральний директор Cisco в Україні Сергій Мартинчук.

Нагадаємо, завдяки співпраці з Bloomberg Philanthropies у «Київ Цифровий» створюватимуть нові сервіси.

Раніше в Києві започаткували проєкт «Ментальна варта» для підтримки учнів, педагогів та батьків. Групи швидкої психологічної підтримки оперативно прибуватимуть до шкіл у випадку конфліктів чи надзвичайних ситуацій.

 Фото: КМДА 

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду