У Vodafone пояснили причини труднощів у роботі застосунку

У Vodafone пояснили причини труднощів у роботі застосунку

15:07,
12 Грудня 2023
2008

У Vodafone пояснили причини труднощів у роботі застосунку

15:07,
12 Грудня 2023
2008
У Vodafone пояснили причини труднощів у роботі застосунку
У Vodafone пояснили причини труднощів у роботі застосунку
Мережі мобільного оператора Vodafone відчувають майже трикратне навантаження через збільшення кількості користувачів у звʼязку зі збоями в роботі «Київстару».

У застосунку мобільного оператора Vodafone спостерігаються технічні проблеми. Під час спроби зайти в нього демонструється повідомлення про проведення технічних робіт. Про це повідомляють користувачі оператора в соцмережах.

Мережі мобільного оператора Vodafone відчувають майже трикратне навантаження через збільшення кількості користувачів у зв’язку зі збоями в роботі «Київстару», повідомила пресслужба компанії Укрінформу.

«Так, дійсно, навантаження зросло відчутно, в деяких регіонах — до 30%. Мережа та послуги Vodafone працюють, складнощі з поповненням можуть виникати, якщо в терміналі поповнення використовуються картки іншого оператора, який наразі має складнощі в роботі мережі», — повідомили в пресслужбі компанії.

Також зазначили, що технічні труднощі із застосунком виникли через триразове збільшення кількості його користувачів упродовж дня.

«Через велике навантаження на наші канали обслуговування сьогодні у деяких абонентів можуть виникати обмеження в доступі до застосунку My Vodafone. Наші фахівці вже працюють, щоб забезпечити стабільність роботи сервісів в цих умовах», — повідомили в компанії.

Нагадаємо, вранці 12 грудня в роботі оператора «Київстар» стався масштабний збій. Компанія повідомила, що послуги зв'язку та доступу в інтернет тимчасово недоступні внаслідок потужної хакерської атаки. Щоб подолати її наслідки, звернулися до компетентних правоохоронних органів. Фахівці мобільного оператора працюють над відновленням послуг.

Фото: itechua

 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду