У роботі «Київстару» стався масштабний збій

У роботі «Київстару» стався масштабний збій

09:45,
12 Грудня 2023
1477

У роботі «Київстару» стався масштабний збій

09:45,
12 Грудня 2023
1477
У роботі «Київстару» стався масштабний збій
У роботі «Київстару» стався масштабний збій
Спеціалісти компанії працюють над усуненням проблем зі зв’язком та користуванням сервісами.

Уранці 12 грудня у роботі мобільного оператора «Київстар» стався масштабний збій.

Користувачі соцмереж почали повідомляти, що не можуть здійснювати дзвінки і надсилати повідомлення. Сайт компанії також перестав працювати. Судячи з коментарів у соцмережах, проблеми фіксували у Київський, Львівській, Одеській, Запорізькій, Полтавській, Черкаській, Вінницькій областях.

Близько 8:23 про збій повідомили користувачів застосунку «Дія».

«Масштабний збій у роботі оператора “Київстар”! Подбайте про документи в смартфоні. Поки “Київстар” працює над усуненням проблеми, скористайтеся порадою. Відкрийте застосунок “Дія”, доки ви під’єднані до домашнього WiFі, щоб ваші документи були завантажені», — зазначено у повідомленні.

Пізніше про відновлення роботи систем після збою повідомила сама компанія.

«Сьогодні в нашій мережі стався технічний збій, у результаті якого можуть бути недоступні послуги зв’язку та доступу в інтернет у частини абонентської бази. Спеціалісти компанії працюють над усуненням проблеми. Приносимо абонентам вибачення за тимчасові складнощі та дякуємо за розуміння», — йдеться у повідомленні «Київстару».

 Фото: логотип «Київстару» / technofan

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду