Відеогрою року оголосили «Baldur’s Gate 3»

Відеогрою року оголосили «Baldur’s Gate 3»

14:25,
8 Грудня 2023
1865

Відеогрою року оголосили «Baldur’s Gate 3»

14:25,
8 Грудня 2023
1865
Відеогрою року оголосили «Baldur’s Gate 3»
Відеогрою року оголосили «Baldur’s Gate 3»
Гра зібрала шість нагород премії The Game Awards 2023.

У Лос-Анджелесі вручили нагороди за найкращі ігри 2023 року. Грою року визнали «Браму Балдура 3» від Larian Studios. Про це повідомили на сайті премії.

«Команда Larian вкладала свої серця і душі в цю гру протягом шести років, іноді за дуже складних обставин», — сказав керівник студії Свен Вінке, який вийшов на нагородження в обладунках, як у персонажа гри.

Проєкт «Baldur’s Gate 3» додатково отримав ще п’ять нагород: «Голос геймерів» — це номінація, де переможця визначають абсолютною більшістю голосів користувачів; «Найкраща акторська гра», «Найкраща підтримка спільноти», «Найкраща рольова гра», «Найкращий мультиплеєр».

Другою за кількістю перемог стала гра «Alan Wake 2» від фінської студії Remedy Entertainment, яка отримала три нагороди: за режисуру, наратив та візуальний стиль.

У номінації «Найкращий пригодницький екшн» перемогла «The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom», а «Cyberpunk 2077» отримала премію в категорії «Найкраща підтримка гри».

Серіал HBO за грою «The Last of Us» отримав нагороду за найкращу адаптацію. Найкращою мобільною грою 2023 року стала «Honkai: Star Rail».

Усього на премію претендували 112 людей, ігор, команд і подій, розподілених на 31 категорію. Повний список переможців можна переглянути за посиланням.

Нагадаємо, минулого тижня компанії Apple і Google назвали свої найкращі застосунки та ігри року.

Фото: ITC

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду