Міноборони України представило  адвент-календар з сюрпризами для окупантів

Міноборони України представило адвент-календар з сюрпризами для окупантів

12:45,
4 Грудня 2023
1393

Міноборони України представило адвент-календар з сюрпризами для окупантів

12:45,
4 Грудня 2023
1393
Міноборони України представило  адвент-календар з сюрпризами для окупантів
Міноборони України представило  адвент-календар з сюрпризами для окупантів
Інформаційна кампанія «Озброєння Перемоги» триватиме 24 дні.

Міністерство оборони України у соцмережі Х запустило інформаційну ініціативу, яка триватиме до 24 грудня: щодня публікує сторінку власного адвент-календаря. За задумом, упродовж 24 днів грудня — до Різдва — буде продемонстровано низку «передсвяткових сюрпризів», які чекають на ворожі війська.

1 грудня Міністерство оборони України висловило подяку колегам з Міністерства оборони США за незмінну підтримку. Особливо вдячні за надання реактивних систем залпового вогню M142 HIMARS.

«Ця зброя стала справжньою легендою на полі бою. Вона щодня надсилає вогняні подарунки окупантам та знищує російську техніку на мільйони доларів», — ідеться в повідомленні.

2 грудня висловили вдячність польським партнерам з Міністерства оборони Польщі. Подякували як за постійну підтримку, так і за надання самохідних гаубиць AHS Krab.

«"Краб" стала однією з перших 155-міліметрових артилерійських систем на озброєнні української армії. Ця гаубиця також стала кошмаром для окупантів у вправних руках артилеристів», — розповіли у Міноборони.

3 грудня висловили подяку британському Міністерству оборони.

В оборонному відомстві наголосили, що Велика Британія була першою державою Європи, яка надіслала зброю ЗСУ, щоб ми могли відбиватися від російської агресії. Цій же країні подякували за один з найкращих сучасних танків – Challenger 2.

«Challenger 2 став ефективною зброєю в професійних руках українських воїнів. Вражаюче поєднання британських технологій та українського таланту допомагає звільняти нашу землю від окупантів», — наголошують у Міноборони.

Упродовж наступних днів Міноборони знайомитиме з новими сторінками адвент-календаря.

Уточнимо, адвент-календар — спеціальний календар для відліку часу до наближення Різдва, популярний у багатьох європейських країнах.

Нагадаємо, у 32-гу річницю незалежності України Міністерство оборони оприлюднило 32 причини, за які варто подякувати ЗСУ.

Фото: Міноборони України / соцмережа Х

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду