Фільми фестивалю Docudays UA викладуть для перегляду онлайн

Фільми фестивалю Docudays UA викладуть для перегляду онлайн

11:30,
22 Листопада 2023
1457

Фільми фестивалю Docudays UA викладуть для перегляду онлайн

11:30,
22 Листопада 2023
1457
Фільми фестивалю Docudays UA викладуть для перегляду онлайн
Фільми фестивалю Docudays UA викладуть для перегляду онлайн
Нові фільми на платформі Docuspace викладатимуть з 23 листопада до кінця грудня.

19 фільмів 20-го Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA стануть доступні для онлайн-перегляду. Стрічки можна буде переглянути на онлайн-платформі фестивалю Docuspace упродовж десяти днів з моменту оприлюднення, повідомив Moviegram.

23 листопада для перегляду онлайн викладуть стрічку «Вбивство журналіста» Метта Сарнецкі. Фільм досліджує обставини смерті словацького репортера-розслідувача та його нареченої. Ця подія розбурхала суспільство, а потім викрила глибинну корупцію в країні.

Також 23 листопада на онлайн-платформі з’явиться стрічка «В Україні» Томаша Вольського та Пьотра Павлуса. Це — cпоглядальний тревел-фільм про Україну під час великої війни, де життя не зупиняється ні під час обстрілів, ні під час блекаутів.

30 листопада доступним для перегляду стане фільм «Юний Платон» Неаса Ні Чіанайн та Деклан Мак-Ґрат, котрі спостерігали за школою в робітничому районі Белфаста (Північна Ірландія), де відбувся громадянський конфлікт.

У той же день для перегляду викладуть стрічку «Король Лір: як ми шукали любов під час війни» Дмитра Грешка. Стрічка змальовує переселенців та переселенок, які опинилися в Ужгороді й ставлять там шекспірівську трагедію.

7 грудня глядачам запропонують «Зерна голоду: Україна 1933» Ґійома Рібо. Це — фільм-пояснення про Голодомор, заснований на щоденниках Ґарета Джонса, який першим розповів світу правду про злочин радянського режиму.

14 грудня на онлайн-платформі з’явиться стрічка «Аполонія, Аполонія» Леа Ґлоб. Вона розповідає про мисткиню Аполонію Сокол та її пошуки власного місця у світі сучасного мистецтва.

Також 14 грудня викладуть фільм «Три жінки» Максима Мельника. Цей фільм — про трьох жінок, які мешкають між трьома кордонами у місці з холодною назвою Стужиця.

21 грудня стануть доступні ще два повних метри та десять короткометрівок. Їх анонсують незабаром.

На фото — кадр з фільму «Юний Платон»

Фото: Moviegram / фейсбук

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду