Українські короткометражки фестивалю Wiz-Art можна переглянути онлайн

Українські короткометражки фестивалю Wiz-Art можна переглянути онлайн

11:45,
28 Грудня 2023
1391

Українські короткометражки фестивалю Wiz-Art можна переглянути онлайн

11:45,
28 Грудня 2023
1391
Українські короткометражки фестивалю Wiz-Art можна переглянути онлайн
Українські короткометражки фестивалю Wiz-Art можна переглянути онлайн
Глядачі можуть переглянути 20 короткометражок безкоштовно.

20 українських короткометражних фільмів з цьогорічного кінофестивалю Wiz-Art можна безкоштовно переглянути до 31 грудня включно в онлайн-кінотеатрі Big Short. Про це повідомлено на фейсбук-сторінці фестивалю.

«Ми підготували для тебе чотири підбірки фільмів, які можна переглянути безкоштовно у межах України», — зазначено у повідомленні.

У добірці «(Повно)масштабне життя. Фільми відкриття» представлені стрічки «Ліс, Ліс» режисерки Марії Стоянової, «Дефіцит уваги» режисера Яреми Голоти, «Ми повернемо довіру харків’ян та будемо якісно обслуговувати житлові будівлі» режисера Максима Ходака, «Очікування» режисерки Софії Короткевич та «Лелеки завжди повертаються додому» режисерки Ґали Козютинської.

До добірки «Майбутнє в минулому» ввійшли стрічки «Войси з Бахмута» режисера Ігоря Бабаєва, «Дорога» Яни Петрикової, «Чорнобиль 22» Олексія Радинського, «ГКЧП» Аркадія Непиталюка, «Вибухи біля музею» Яреми Малащука та Романа Хімея.

У добірці «Тут і зараз» представлені короткометражки «Алое, фікус, авокадо та шість драцен» режисерки Марти Смеречинської, «Світанок» Владислава Каленського, «В Парижі ніхто не думає про завтра» Андрія Кокури, «Під крилом ночі» Лесі Дяк, «Деструктивне апное сну» Юрія Бойка.

До добірки «Український квір» увійшли стрічки «Перетравлювання» режисера Яна Бачинського, «Повернення» Вадима Мочалова, «Ми ніколи не зустрічались» Зої Лактіонової та «До комендантської години» Анжеліки Устименко.

Зазначимо, з-поміж запропонованих стрічок чотири є переможцями 15-го Львівського міжнародного фестивалю короткометражних фільмів Wiz-Art: стрічка «Вибухи біля музею» стала цьогоріч найкращим національним фільмом за вибором журі, «Лелеки завжди повертаються додому» — найкращим національним фільмом за глядацьким голосуванням, а «Войси з Бахмута» та «Алое, фікус, авокадо та шість драцен» отримали спецвідзнаки.

Фото: Wiz-Art / фейсбук

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду