НАЗК запустило нову функцію на Антикорупційному порталі

НАЗК запустило нову функцію на Антикорупційному порталі

12:20,
10 Листопада 2023
1231

НАЗК запустило нову функцію на Антикорупційному порталі

12:20,
10 Листопада 2023
1231
НАЗК запустило нову функцію на Антикорупційному порталі
НАЗК запустило нову функцію на Антикорупційному порталі
Уповноважені особи можуть створювати антикорупційні програми для власних організацій онлайн.

Національне агентство з питань запобігання корупції запустило новий модуль на Порталі доброчесності для уповноважених осіб. Відтепер уповноважені особи з питань запобігання та виявлення корупції можуть створювати антикорупційні програми для власних організацій онлайн, повідомила пресслужба НАЗК.

«Цифровізація та інновації — це ключ до доброчесності та ефективного запобігання корупції. А новий модуль порталу — яскравий приклад того, як сучасні технології можуть сприяти розбудові доброчесних організацій у публічній сфері», — сказав голова НАЗК Олександр Новіков.

Новий модуль порталу стане орієнтиром та провідником для уповноважених. Він крок за кроком вестиме через процедуру оцінювання корупційних ризиків та планування заходів політики доброчесності (антикорупційної політики) відомства, надаватиме корисні підказки. У результаті процес створення програм стане якіснішим.

Скористатися модулем можна в особистому кабінеті уповноваженої особи на порталі після автентифікації за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП) організації. Для того, щоб користувачі порталу швидше опанували нові функції, НАЗК випустило допоміжний гайд для розробки програм онлайн, він доступний за посиланням.

Нагадаємо, раніше НАЗК запустило Єдиний портал повідомлень викривачів, на якому громадяни можуть повідомляти про факти корупції, які їм вдалося зафіксувати. До Єдиного порталу вже під'єднано Національну поліцію України та Державне бюро розслідувань.

Фото: умовне, НАЗК

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду