Стартує другий національний конкурс учнівських відео «Репортер»

Стартує другий національний конкурс учнівських відео «Репортер»

15:30,
6 Жовтня 2023
2073

Стартує другий національний конкурс учнівських відео «Репортер»

15:30,
6 Жовтня 2023
2073
Стартує другий національний конкурс учнівських відео «Репортер»
Стартує другий національний конкурс учнівських відео «Репортер»
Прийом робіт — до 27 жовтня. Переможців запросять на «Репортер Camp» для навчання та спілкування з топовими українськими журналістами та інфлюенсерами.

В Україні стартує другий національний конкурс учнівських відео «Репортер» для старшокласників. Відсьогодні школярі 9–11 класів, які полюбляють створювати відео та цікавляться медіа, можуть подаватися на участь у ньому. Про це повідомив національний проєкт з медіаграмотності «Фільтр», який є організатором конкурсу, на своїй фейсбук-сторінці.

Для участі в конкурсі необхідно підготувати відеосюжет тривалістю до трьох хвилин на одну з тем:

▪️ небанально про українську культуру;

▪️ як війна вплинула на спільноту мого міста чи села;

▪️ моя євроінтеграція.

Відповідно до умов, потенційні учасники мають пройти короткий онлайн-тест із медіаграмотності «Дізнайся свої шанси на перемогу» за посиланням. Опісля потрібно заповнити анкету учасника з посиланням на роботу за посиланням. Роботи прийматимуть до 27 жовтня включно. Детальніше з умовами та правилами конкурсу можна ознайомитися на сайті «Фільтра».

«Ми відберемо 50 фіналістів і 10 переможців. Фіналісти отримають приємні подарунки, а переможці, окрім подарунків, — можливість потрапити на 3-денний “Репортер Camp” для навчання та спілкування з топовими українськими журналістами та інфлюенсерами!» повідомили організатори.

Переможців буде оголошено 10 листопада на сайті та в соцмережах «Фільтра».

Зазначимо, перший національний конкурс учнівських відео та подкастів «Репортер» був проведений у 2021 році. Перемогу здобули 12 школярів та школярок із різних міст України, котрі створити подкасти та відеосюжети за трьома темами: екологія, здоров’я або історії, що надихають.

Додамо, 27 жовтня, у День української писемності та мови, який, згідно з указом Президента України Володимира Зеленського, відтепер відзначатиметься саме цього дня, відбудеться радіодиктант національної єдності.

На фото: юна репортерка

Фото: Getty Images

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду