Spotify оновив дизайн настільної версії програми

Spotify оновив дизайн настільної версії програми

11:15,
22 Червня 2023
1490

Spotify оновив дизайн настільної версії програми

11:15,
22 Червня 2023
1490
Spotify оновив дизайн настільної версії програми
Spotify оновив дизайн настільної версії програми
Для користувачів розширили можливості впорядкування власної бібліотеки треків.

Spotify оновив дизайн десктопної версії програми. Він буде доступний для користувачів у всьому світі, повідомили у блозі компанії.

Панель «‎Ваша бібліотека» відтепер розташовується ліворуч на екрані. Раніше вона мала вигляд простого текстового переліку, а тепер доповнена піктограмами, а також показуватиме інформацію про нещодавно відтворені альбоми та виконавців. Бічну панель можна згорнути, й тоді вона показуватиме лише піктограми, у розгорнутому ж вигляді можна побачити назву кожного запису та додаткову інформацію, як-от час останнього відтворення.

Щоб бачити перелік треків у бібліотеці за старим зразком, у розділі налаштувань Spotify потрібно обрати опцію «Використовувати компактний макет бібліотеки».

У бібліотеці можна встановлювати фільтри, щоб відображалися лише списки виконавців, або альбомів, або списки відтворення. Також передбачене вікно для конкретного пошуку у власній бібліотеці.

Праворуч на екрані розміщена панель «‎Грає зараз», що демонструє пісню або подкаст, які слухає користувач, із додатковою інформацією: стенограми, опис епізодів тощо.

Раніше у правій частині екрана Spotify також показував, що слухають друзі користувача, проте тепер ця інформація прихована за окремим значком у верхньому правому куті екрана.

Нагадаємо, стримінговий сервіс Spotify запустив нову функцію DJ — персоналізованого гіда зі штучним інтелектом, який пропонуватиме треки, аналізуючи музичний смак користувача.

Фото: Spotify

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду