Spotify закрив російську юрособу

Spotify закрив російську юрособу

16:20,
18 Грудня 2023
1206

Spotify закрив російську юрособу

16:20,
18 Грудня 2023
1206
Spotify закрив російську юрособу
Spotify закрив російську юрособу
Spotify повністю припинив роботу на території Росії.

Єдину юрособу стримінгового музичного сервісу Spotify в Росії ліквідували 14 грудня, таким чином Spotify повністю припинив роботу на території країни-агресорки. Про це повідомило російське пропагандистське агентство ТАСС із посиланням на дані Єдиного держреєстру юросіб РФ.

Компанія була зареєстрована в Росії з 13 січня 2014 року, а подала запит на ліквідацію 6 лютого 2023 року. Ще у березні 2022 року Spotify оголосив, що повністю припиняє роботу в Росії. Таке рішення було ухвалене після «ретельної оцінки ситуації». Юрособу ліквідували через понад півтора року після цього.

Нагадаємо, стримінговий сервіс Spotify 11 квітня 2022 року повністю зупинив роботу в РФ. Через вихід з російського ринку компанія втратила понад 2 млн платних підписників за два перші квартали минулого року.

Фото: Unsplash

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду