Spotify тестує офлайн-плейлист

Spotify тестує офлайн-плейлист

17:47,
12 Червня 2023
1250

Spotify тестує офлайн-плейлист

17:47,
12 Червня 2023
1250
Spotify тестує офлайн-плейлист
Spotify тестує офлайн-плейлист
Функція дасть змогу слухати музику офлайн упродовж кількох годин.

Музична стримінгова компанія Spotify тестує офлайн-плейлист, який автоматично формується на основі нещодавно відтворених композицій. Про це повідомило видання TechCrunch.

«Ми тестуємо нову функцію під назвою "Ваш офлайн-мікс" — плейлист, створений для тих випадків, коли ви не можете бути онлайн», — написав гендиректор компанії Деніел Ек у твіттері.

Він також опублікував скриншот, на якому видно, що плейлист може зберігати кілька годин музики. Це може бути зручно, коли людина забула завантажити музику і не має змоги зробити це негайно.

Поки що не відомо, коли саме функція, яку анонсували з 2020-го року, стане доступною для всіх користувачів

Нагадаємо, стримінговий сервіс Spotify запустив нову функцію DJ — персоналізованого гіда зі штучним інтелектом, який пропонує треки, аналізуючи музичний смак користувача.

Фото: Unsplash

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду