Московська мерія запустить англомовне радіо Moscow FM

00:00,
2 Листопада 2012
1310

Московська мерія запустить англомовне радіо Moscow FM

00:00,
2 Листопада 2012
1310
Московська мерія запустить англомовне радіо Moscow FM
Мерія Москви запускає перше англомовне радіо – Moscow FM, інформує «Коммерсанть» з посиланням на головного редактора об’єднаної редакції московських ЗМІ «Москва Медиа» Ігоря Шестакова.

Інформаційний контент для Moscow FM вироблятиме державний телеканал Russia Today. Запуск Moscow FM відбудеться 12 листопада на частоті 105,2 FM.

На інформаційне мовлення буде відведено 20-30% ефіру Moscow FM, решту ефірного часу виділять на трансляцію зарубіжної музики.

Новини виходитимуть на початку та у середині кожної години, окрім міжнародних подій, за словами засновників радіо, у них фігуруватимуть і російські теми, актуальні для московської аудиторії.

Russia Today вже має досвід мовлення для іноземців у Росії – так, з 2009 року у ефір виходить щоденна програма Prime Time Russia, адресована саме цій аудиторії, відзначила головний редактор каналу Маргарита Симоньян.

Потенційна кількість споживачів англомовних ЗМІ у Москві зростає – проте така аудиторія складно монетизується, попереджає видавець московської англомовної газети Element (заявлений наклад – 40 тис. примірників) Поліна Пушкіна.

Іноземці рідко користуються у Москві власним авто, обираючи послуги таксі або громадського транспорту, через що залучити їх до прослуховування радіо буде важко, вважає вона.

За оцінками ж Ігоря Шестакова, потенційна щоденна аудиторія Moscow FM складатиме близько 3 млн слухачів.

Засновники радіостанції спираються на те, що, за їхніми даними, у Росії постійно працюють близько 150 тис іноземців (в основному зі США, Великобританії та Німеччини), переважна частина яких мешкає у Москві, крім цього російську столицю щороку відвідують ще близько 5 млн іноземців.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Dreamstime
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду