Projector запустив подкаст «Зміст»

Projector запустив подкаст «Зміст»

11:20,
25 Квітня 2024
814

Projector запустив подкаст «Зміст»

11:20,
25 Квітня 2024
814
Projector запустив подкаст «Зміст»
Projector запустив подкаст «Зміст»
У першому сезоні обговорення відбуватимуться довкола феномену волі в контексті різних культурно-соціальних напрямків та явищ.

Projector Creative & Tech Institute запустив новий подкаст «Зміст». У його першому сезоні обговорення відбуватимуться довкола феномену волі в контексті різних культурно-соціальних напрямків та явищ — від літератури й мистецтва до штучного інтелекту та кулінарії. Про це MediaSapiens повідомила команда проєкту.

«Наша команда подумала, що раз у данців є Хюґе, у шведів Лагом, значить в українців буде Воля — те, що допомагає нам боротися за свободу вибору та існування як нації», пояснили у Projector Institute.

Зазначено, що натхненням для першого сезону подкасту став артбук «Telegraf. Воля» від Projector Publishing, присвячений цій темі.

Сторінки артбуку «Telegraf. Воля» 

Ведучим проєкту став Гліб Капоріков — графічний та книжковий дизайнер, дизайн-директор у Projector. Гість першого випуску — журналіст і головний редактор медіа Platfor.ma Юрій Марченко.

Подкаст виходитиме щовівторка. У наступних випусках слухачі почують розмови з бренд-дизайнером ЗСУ Тарасом Іщиком, ресторатором і телеведучим Євгеном Клопотенком, маркетинг-директором «ЛУН» Денисом Суділковським, культурологом Альбертом Цукренком.

Перший випуск уже можна послухати на стримінгових платформах Apple Podcasts, Google Podcast  і Soundcloud, а підписникам Projector Library також буде доступна відеоверсія розмови. 

Нагадаємо, торік Projector Creative & Tech Institute запустив свій дебютний подкаст «(Не)велика рада», у якому експерти платформи Projector Mentorship говорять про власний досвід у креативних і технологічних професіях та поширені запити під час консультацій.

Фото: гості та автори подкасту «Зміст» / Projector Institute 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду