Журналісти ТВі про заборону куріння

00:00,
15 Жовтня 2012
439

Журналісти ТВі про заборону куріння

00:00,
15 Жовтня 2012
439
Журналісти ТВі про заборону куріння
Українські телеканали по-різному висвітлюють події довкола процесу боротьби з курінням в Україні. Канал ТВі також приділив увагу цій проблемі. У сюжеті, який ми раніше не розглядали, йдеться про те, наскільки ефективними будуть нововведення щодо заборони куріння, на думку гостей, журналістів та ведучих каналу ТВі. 

Марія Бурмака, співачка:

«Я не раз була в Америці та ставала свідком еволюції різних тутешніх правил, які забороняли курити в приміщеннях, в кафе, в місцях, де є багато людей. І я розумію, що ці речі дійсно обмежують. Оскільки ця звичка дуже шкідлива, оскільки вона призводить до онкологічних захворювань, оскільки діти та підлітки часто не можуть протистояти їй, я вважаю що будь-які заборонні засоби мають місце бути».

Ольга Кудіненко, автор проекту «Таблеточки»:

«Я дуже позитивно ставлюся до закону, який забороняє курити у публічних місцях. За кордоном дуже приємно знаходитися в різних місцях: ресторанах, клубах, тому що там немає цього вічного диму та неприємного запаху. І зважаючи на те, що я є пасивним курцем, мені було неприємно знаходитися в таких місцях. А тепер, сподіваюся, що буду частіше відвідувати їх. Також сподіваюся, що це вплине на зменшення кількості людей, які курять.

Віталій Гайдукевич, телеведучий:

Сама по собі ідея заборони паління – це, безумовно, позитив. Люди, які не палять, наприклад, я на власному досвіді розумію, що ми не маємо псувати своє здоров’я через тих, хто палить з якихось там своїх причин. Тому заборонити – безумовно слід. Але чи буде діяти заборона? Напевне, що ні. Бо у нас заборон багато, але закон як дишло як повернув так і вийшло. Тому, скоріше за все, цей закон просто не будуть виконувати».

Єгор Чечеринда, журналіст:

«Я вважаю, що це дуже позитивний момент. Єдине запитання: як цей новий закон щодо повної заборони тютюнопаління в громадських місцях будуть виконувати власники таких закладів і громадяни. Зважаючи на те, що тепер люди зможуть написати заяву в комітет захисту прав споживачів, де розглянуть кожен випадок, і власник буде оштрафований, я вважаю це дуже позитивним нововведенням». 

Автор сюжету: Наталія Комарницька

Сюжет можна подивитися тут

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
vidia
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду