Журнал Maxim розробив дизайн пачки для корейських сигарет

00:00,
26 Лютого 2013
886

Журнал Maxim розробив дизайн пачки для корейських сигарет

00:00,
26 Лютого 2013
886
Журнал Maxim розробив дизайн пачки для корейських сигарет
За задумом, така упаковка має заохотити спробувати сигарети The One чоловіків віком 20-30 років.

Саме вони є основною цільовою аудиторією журналу Maxim. Тож його дизайнери, розроблюючи зовнішній вигляд сигаретної пачки, орієнтувалися на вподобання своїх читачів.

Планується випустити лімітовану партію сигарет у фірмовій упаковці від Maxim – 1 млн. пачок, і розпродати її за чотири тижні. Вартість цих сигарет не відрізнятиметься від ціни сигарет цієї ж марки у класичній упаковці – $2,30.

Також видання долучилося до просування лімітованої серії The One – на обкладинці березневого номеру Maxim розміщено їх рекламу.

Корея ратифікувала Рамкову конвенцію Всесвітньої організації охорони здоров’я по боротьбі з тютюнопалінням ще у травні 2005 року. Проте, у країні ще й досі дозволена реклама сигарет у ЗМІ.

За даними ВООЗ, у Кореї курять 44,7% чоловіків та 7,2% жінок. 

Джерело: koreaherald.com

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
saudipsych.org
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду