Helsi запустив сервіс, який спрощує отримання довідок для зарахування до садочків, шкіл та ВЗО

Helsi запустив сервіс, який спрощує отримання довідок для зарахування до садочків, шкіл та ВЗО

12:58,
25 Серпня 2023
2808

Helsi запустив сервіс, який спрощує отримання довідок для зарахування до садочків, шкіл та ВЗО

12:58,
25 Серпня 2023
2808
Helsi запустив сервіс, який спрощує отримання довідок для зарахування до садочків, шкіл та ВЗО
Helsi запустив сервіс, який спрощує отримання довідок для зарахування до садочків, шкіл та ВЗО
Медичний провайдер Helsi напередодні нового навчального року запустив сервіс, який спрощує процес отримання обов'язкових довідок для зарахування до садочків, шкіл та ВЗО.

Медичний провайдер Helsi пропонує новий сервіс, який спрощує процес отримання обов'язкових медичних довідок, необхідних для зарахування до навчальних закладів, а також працевлаштування за окремими професіями. Про це йдеться у повідомленні, яке отримала редакція MediaSapiens.  

«Кожного року в кінці літа в Україні спостерігається одна і та ж картина, і цей рік не виняток — тисячі українців переймаються отриманням медичних довідок для того, щоб відправити дітей на навчання. Багато людей стикаються з цим вперше й елементарно не знають, куди звертатись та що робити. Ключова мета Helsi — спрощувати доступ до медицини. Так було під час пандемії COVID-19, коли ми надали українцям чіткий алгоритм дій для вакцинації, що допомогло організувати та пришвидшити цей процес, так ми намагаємось допомагати й в питанні отримання обов'язкових медичних довідок для школи», —  прокоментував CEO Helsi Євген Донець.

Тепер, щоб отримати довідку, не треба дізнаватись інформацію в інтернеті, у знайомих чи звертатись до лікарні по консультацію. Всі необхідні дані про форму довідок та чіткий покроковий алгоритм їх отримання є в застосунку Helsi, який доступний з телефона чи будь-якого іншого девайса.

Як це працює та як скористатись

Щоб легко оформити довідку в Helsi, необхідно зайти в застосунок Helsi та обрати «Сервіси», далі розділ «Довідки та профілактика».

На екрані з'явиться список медичних довідок, які на сьогодні надають медичні заклади України, а саме:

№ 086-1/о — для садочка та школи;

№ 086-о — для ВЗО;

№ 028/о — для басейну;

№ 083/о — для водіїв;

№ 1-ОМК — для особистої медичної книжки.

Вибравши потрібний вид довідки, користувач може переглянути, які документи, консультації лікарів та аналізи необхідні для її отримання. Після цього прямо з додатка можна записатись на прийом до профільних лікарів на зручний час. 

Результати медоглядів, аналізи та довідки можна зберігати в розділі «Медичні документи» в застосунку та за необхідності дати доступ лікарю, роздрукувати чи переслати.

Згодом у Helsi буде доданий алгоритм, який дозволить отримувати довідки у пришвидшеному режимі. У застосунку з'явиться перелік приватних лікарень, які надають комплексну послугу проходження медогляду та здачі аналізів для отримання довідок в одному місці «під ключ». 

Зазначимо, що в липні у Helsi з'явився календар щеплень, за допомогою якого мамам зручно відстежувати і планувати щеплення діток до 6 років.

Додаток Helsi для смартфона: https://app.helsi.me/ 

Helsi.me — це сервіс запису на медичні послуги та безпечного зберігання медичних даних. Сервіс дає пацієнтам змогу швидко і зручно записуватись на прийом до лікаря, діагностику, аналізи, вакцинацію і замовляти медикаменти. Лікарням — брати участь у реформі Міністерства охорони здоров’я і впорядкувати роботу клінік. Мобільним додатком Helsi вже користуються понад 5,5 млн людей, кількість проведених консультацій на місяць — 7 млн. Системою користуються понад 1300 установ охорони здоров’я і 50 000 лікарів по всій Україні. 

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду