Для перетину кордону запускають послугу «єЧерга»

Для перетину кордону запускають послугу «єЧерга»

10:15,
7 Грудня 2022
2151

Для перетину кордону запускають послугу «єЧерга»

10:15,
7 Грудня 2022
2151
Для перетину кордону запускають послугу «єЧерга»
Для перетину кордону запускають послугу «єЧерга»
Стежити за проходженням черги на будь-якому пункті пропуску можна буде онлайн.

Для перетину кордону в Україні запускають Електронну чергу перетину кордону «єЧерга». Про це повідомив заступник міністра інфраструктури Мустафа Найєм.

Електронна черга почне працювати 12 грудня на пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ» на Волині. Зареєструватися можна з цієї дати за посиланням.

Користування послугою безкоштовне, стежити за проходженням черги можна буде у відкритому режимі на сайті системи. Водії зможуть отримувати інформацію про орієнтовний час перетину кордону в будь-якій локації, без прив’язки до сервісних зон.

Також для користувачів «єЧерги» працюватиме гаряча лінія за номером +38 (044) 334 4304.

«Ми свідомі того, що "єЧерга" не вирішить проблему існування самої черги, а лише упорядковує її. Головною причиною черг є мала пропускна здатність інфраструктури пунктів пропуску, які не були готові до такого потоку транспорту після блокування наших портів агресором. Утім, щодня наша команда робить усе можливе, щоб виправити цю ситуацію», – прокоментував Найєм.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що у «Дії» почалось тестування нових послуг для ВПО.

Крім того, Мінцифри тестує послугу «єОселя» в застосунку «Дія».

Фото: Мустафа Найєм / фейсбук

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду