ЮНІСЕФ присвоїв Патрону титул «Пса доброї волі»

ЮНІСЕФ присвоїв Патрону титул «Пса доброї волі»

12:47,
21 Листопада 2022
2006

ЮНІСЕФ присвоїв Патрону титул «Пса доброї волі»

12:47,
21 Листопада 2022
2006
ЮНІСЕФ присвоїв Патрону титул «Пса доброї волі»
ЮНІСЕФ присвоїв Патрону титул «Пса доброї волі»
Пес Патрон співпрацюватиме з організацією, щоб навчати дітей мінної безпеки.

ЮНІСЕФ і представники ДСНС України за участі пса Патрона 20 листопада підписали меморандум про співпрацю. Разом вони дбатимуть про підтримку психічного здоров'я дітей та популяризацію теми мінної освіти й безпеки.

Про це повідомили в пресслужбі ЮНІСЕФ.

Також пес Патрон отримав від організації титул «Пса доброї волі». 

«Завдяки своїм власникам Патрон як ніхто інший знає все про вибухонебезпечні предмети та заміновані поля та місця. Постійно долучається до активностей з мінної просвіти. Також він вміє підбадьорити, щиро поспівчувати, з почуттям гумору втішити. Спостерігати та комунікувати з ним — це допомагає не тільки малечі, але і дорослим подолати стрес та підняти настрій», — зазначив голова Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Мурат Шахін.

У межах співпраці вже запустили в розробку в технології доповненої реальності (AR) маску в Instagram із псом Патроном. У такий спосіб розробники хочуть підтримати дітей, які навчаються вдома. Пес Патрон має стати помічником для дітей і підлітків, який щодня надаватиме поради та підказки в навчанні.

Нагадаємо, пес Патрон допомагає чернігівським працівникам Державної служби з надзвичайних ситуацій із розмінуванням. У травні президент Володимир Зеленський нагородив Патрона медаллю «За віддану службу», а його господаря Михайла Ільєва — орденом «За мужність» III ступеня.

Влітку «Укрпошта» випустила благодійну марку на честь пса Патрона.

Фото: ЮНІСЕФ

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду