Школярів запрошують на радіодиктант від пса Патрона

Школярів запрошують на радіодиктант від пса Патрона

11:55,
31 Березня 2023
2266

Школярів запрошують на радіодиктант від пса Патрона

11:55,
31 Березня 2023
2266
Школярів запрошують на радіодиктант від пса Патрона
Школярів запрошують на радіодиктант від пса Патрона
Радіодиктант стосуватиметься теми безпечної поведінки з мінами та нерозірваними боєприпасами.

Для учнів молодшої та середньої школи 4 квітня проведуть радіодиктант від пса Патрона з безпечної поведінки з мінами та нерозірваними боєприпасами. Захід приурочили до Міжнародного дня просвіти з питань мінної небезпеки, повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

«Диктант звучатиме на хвилях Українського радіо голосом Пса Патрона із популярного мультфільму», — уточнили у ДСНС.

Перед диктантом, 0 14:40, в ефірі обговорюватимуть тему забруднення України мінами та вибухонебезпечними предметами, а також нагадають правила безпечної поведінки.

Слухати диктант можна буде:

  • у прямому ефірі «Українського радіо» на FM-частоті вашого міста або на сайті;
  • у застосунку suspilne.radio;
  • у застосунку «Дія»;
  • на сторінках ДСНС у YouTube та Facebook.

Етер також транслюватимуть на Facebook/YouTube сторінках UNICEF Ukraine, Українського радіо, Центру протимінної діяльності та Міністерства освіти і науки України.

Також можна прийти у сімейний простір для дітей «СпільноТочка» від UNICEF у вашому місті, зареєструватися та писати диктант разом з іншими учасниками.

Організатори просять юних учасників робити фото з події та публікувати у соцмережах із хештегом #СпільноДиктант.

Перевірити правильність написання диктанту можна буде за дві години після його завершення. Правильну версію опублікують у соціальних мережах та на офіційних сайтах ДСНС, UNICEF Ukraine та Українського Радіо.

Нагадаємо, пес Патрон допомагає чернігівським працівникам Державної служби з надзвичайних ситуацій із розмінуванням. У травні минулого року президент Володимир Зеленський нагородив Патрона медаллю «За віддану службу», а його господаря Михайла Ільєва — орденом «За мужність» III ступеня.

Фото: MNS.GOV.UA / Facebook

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду