Motorola подала черговий патентний позов проти Apple

00:00,
20 Серпня 2012
928

Motorola подала черговий патентний позов проти Apple

00:00,
20 Серпня 2012
928
Motorola подала черговий патентний позов проти Apple
Motorola, яка  випустила перший прототип портативного мобільного телефону,  подала новий судовий  позов проти Apple американській Комісії з міжнародної торгівлі (International Trade Commission, ITC) щодо порушення яблучною компанією патентних прав. 

Як повідомляє Bloomberg, Motorola, яка нині входить до складу Google, намагається заблокувати імпорт iPhone, iPad, iPod Touch  та «різноманітних комп’ютерів виробництва Apple» до США.

Теперішній позов, інформації про який поки що вкрай мало, – останній у довгій низці нещодавніх суперечок між Apple та Motorola/Google. Це – один з серії позовів, які Motorola подає починаючи з лютого, саме тоді компанія остаточно стала власністю Google.

«Ми хотіли би врегулювати справи про патенти, однак небажання Apple виробити умови ліцензії не залишає нам іншого вибору, як захищати себе та інновації наших інженерів», – заявили представники Motorola.

Як відзначає Cult of Mac, заборона на імпорт гаджетів Apple на основі очікуваного Motorola судового рішення – можливість малоймовірна.

Зокрема, за межі патентних претензій Motorola виходять права на чіпсети Qualcomm, що використовує у своїх нових пристроях компанія Apple.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Talkandroid
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду