В Австралії блокуватимуть сайти за списком Інтерполу

00:00,
12 Листопада 2012
881

В Австралії блокуватимуть сайти за списком Інтерполу

00:00,
12 Листопада 2012
881
В Австралії блокуватимуть сайти за списком Інтерполу
Про це повідомляється у прес-релізі на сайті міністра зв’язку Австралії Стівена Конроя.

Як відзначив Стівен Конрой (Stephen Conroy), австралійські провайдери орієнтуватимуться на перелік «найгірших інтернет-ресурсів», укладений Інтерполом.

Також відзначається, що такі австралійські провайдери, такі як Telstra та Optus, у співробітництві з місцевою поліцією блокують рекомендовані Інтерполом сайти з 2010 року.

Представники цих провайдерів зауважили, що блокування не вплинуло ані на швидкість їхнього інтернету, ні на надання доступу до інших, законних, сайтів.

Нові заходи, як вважають у міністерстві зв’язку, направлено на боротьбу із дитячою порнографією та жорстким ставленням до дітей. Разом з тим, уряд країни відмовився від введення інтернет-фільтрів, котрі повинні були вилучати контент із елементами жорстокості, пропагандою наркотиків, а також, наприклад, інструкції із підготовки терористичних атак.

Як відзначається у заяві Конроя, процес блокування сайтів є «суворим та прозорим», а критерії, за якими ресурси включаються до блок-списку, опубліковані на сайті Інтерполу.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Interpol
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду