Байден на тлі «паніки» — нова обкладинка журналу Time

Байден на тлі «паніки» — нова обкладинка журналу Time

13:52,
29 Червня 2024
4698

Байден на тлі «паніки» — нова обкладинка журналу Time

13:52,
29 Червня 2024
4698
Байден на тлі «паніки» — нова обкладинка журналу Time
Байден на тлі «паніки» — нова обкладинка журналу Time
Паніка — не надто сильне слово, щоб описати настрої, які охопили Демократичну партію під час дебатів, пише журнал Time.

Американський журнал Time опублікував обкладинку із президентом США Джо Байденом та словом «паніка».

Видання презентувало зображення в соцмережі X, відреагувавши у такий спосіб на теледебати американського президента з республіканцем Дональдом Трампом.

Тло обкладинки повністю червоне, а Байден показаний у русі і виходить за її межі.

У матеріалі журналу, присвяченому дебатам, автори ствердужють, що «кожен в Америці, хто налаштувався на дебати, міг на власні очі побачити, як постарів Байден» і що «шлях Байдена до перемоги раптом на очах у демократів зайшов у глухий кут».

«Цього разу звинувачення можуть виходити далеко за межі самого президента та його найближчих родичів. Ніхто не може сказати, що те, що сталося, було несподіваним. Виборці постійно повідомляли соціологам, що їх хвилює вік обох кандидатів», — пише Time.

Згідно з опитуванням Ipsos, майже дві третини американців вважають, що і Трамп, і Байден занадто старі для роботи. Ще одна чверть вважає Байдена занадто старим.

Окреме опитування Gallup показує, що лише 22% американців заявляють, що вони задоволені напрямком розвитку країни.

«Якщо вдасться переконати Байдена піти у відставку, всередині партії настане хаос, який не схожий ні на що з 1968 року», — підкреслили у матеріалі журналісти.

У п’ятницю в Північній Кароліні Байден пояснив, що розуміє паніку всередині партії, але рішуче відкидає її.

«Люди, дозвольте мені завершити це: я знаю, що я не молодий чоловік, щоб сказати очевидне. Я вже не дебатую так добре, як раніше. Я знаю те, що знаю: я знаю, як говорити правду. Я розрізняю добре і погане. Я знаю, як виконувати цю роботу. Я знаю, як все робити», — сказав Байден під час свого виступу перед прихильниками.

Однак журнал Time підкреслює, що під час теледебатів Джо Байден виглядав 81-річним дідусем, яким він і є, запинаючись під час незрозумілих аргументів і часто виглядаючи порожньо, роззявивши рот, тоді як Трамп кидав одну словесну атаку за одною.

«Байден неодноразово завмирав і перебирав навіть деякі стандартні рядки, які він підготував заздалегідь», — підсумували у виданні.

Нагадаємо, редколегія The New York Times закликала президента США Джо Байдена вийти з президентських перегонів.

Фото: Time.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду