Time опублікував 100 найкращих світлин 2023 року: серед них низка з України

Time опублікував 100 найкращих світлин 2023 року: серед них низка з України

15:45,
23 Листопада 2023
1848

Time опублікував 100 найкращих світлин 2023 року: серед них низка з України

15:45,
23 Листопада 2023
1848
Time опублікував 100 найкращих світлин 2023 року: серед них низка з України
Time опублікував 100 найкращих світлин 2023 року: серед них низка з України
Фото, зроблені в Україні, демонструють реалії війни та боротьбу проти російського повномасштабного вторгнення.

Американський журнал Time опублікував добірку «100 найкращих світлин 2023 року». У ній — низка фото, зроблених в Україні, що демонструють реалії війни та боротьбу проти російського повномасштабного вторгнення.

На світлинах, зроблених фотожурналістами провідних медіаагентств, зображені поранені військові, медики на фронті, цивільні, які тікають від ракетної атаки РФ, діти, травмовані у війні.

У добірку ввійшли такі світлини, зроблені в Україні:

  • Максим Дондюк для The New Yorker. Руки українського воїна 28-ї бригади, який сидить за кілька сотень метрів від ворожих окопів у Бахмуті 26 березня. Через те, що солдати постійно копають окопи, руки багатьох із них потріскані й чорні, як земля.

Maxim Dondyuk for The New Yorker/Time

  • Євген Малолєтка для AP. Українські медики рятують пораненого військового поблизу Бахмута 26 лютого.

Evgeniy Maloletka /AP / Time

  • Ніколь Танг для NYT. Маленькі пацієнтки з розмальованими обличчями в укритті дитячої лікарні «Охматдит» у Києві 1 червня.

Nicole Tung / The New York Times / Redux / Time

  • Девід Гуттенфельдер для NYT. Поранений український військовий на медичних ношах викурює останню сигарету перед тим, як його заберуть медики українського добровольчого медичного батальйону «Госпітальєри». Донецька область України, 12 вересня.

David Guttenfelder / The New York Times / Redux / Time

  • Олександр Магула для АР. Сім'я втікає від вибуху після російського ракетного обстрілу житлового кварталу в Первомайську. Харківська область, Україна, 4 липня.

Oleksandr Magula / AP / Time

  • Тайлер Гікс для The New Yorker. Усе, що залишилося від російського солдата на дорозі в Донецькій області, 26 вересня. Наступного дня Президент Володимир Зеленський оголосив, що внаслідок літнього контрнаступу вдалося відвоювати у російських військ село Старомайорське.

Tyler Hicks / The New York Times /Redux / Time

  • Libkos для AP. Вид з висоти пташиного польоту на Бахмут — місце найзапекліших боїв з російськими військами в Донецькій області, Україна, 22 червня.

Libkos / AP / Time

  • Анна Кудрявцева для Reuters. Поранений український військовослужбовець лежить у прифронтовому медичному стабілізаційному пункті під час нападу Росії на Україну, Донецька область, Україна, 23 квітня.

Anna Kudriavtseva / Reuters

  • Деніел Коул для AP. Рідні та близькі Олексія Завадського, українського військовослужбовця, який загинув у бою 15 січня в Бахмуті, зібралися під час похорону в Бучі, Україна, 19 січня.

Daniel Cole / AP / Time

Також у добірці є світлини з коронації Чарльза ІІІ, фото вуличних заворушень після смерті американця Тайра Ніколса, якого побили поліцейські, наслідки зіткнення пасажирських поїздів в Індії, світлини з регіонів Ізраїлю, постраждалих від нападу ХАМАСу, а також поранених у Секторі Гази. Повний перелік фотографій можна переглянути за посиланням.

Фото: Oleksandr Magula / AP / Time

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду