Соцмережа X офіційно дозволила публікувати порно на платформі

Соцмережа X офіційно дозволила публікувати порно на платформі

21:00,
3 Червня 2024
26134

Соцмережа X офіційно дозволила публікувати порно на платформі

21:00,
3 Червня 2024
26134
Соцмережа X офіційно дозволила публікувати порно на платформі
Соцмережа X офіційно дозволила публікувати порно на платформі
Відтепер користувачі можуть публікувати створений за згодою контент, що містить оголеність, порнографію чи ненормативну лексику, за умови, що він буде чітко позначений як такий. Нові правила також поширюються на відео та зображення, створені штучним інтелектом.

Соцмережа X оновила свої правила та офіційно дозволила користувачам оприлюднювати на платформі контент для дорослих. Про це повідомило видання TechCrunch.

«На вихідних X додала пункти до своїх правил, офіційно дозволивши користувачам розміщувати на платформі контент для дорослих і графічний контент — з кількома застереженнями. Тепер користувачі можуть публікувати створений за згодою контент NSFW за умови, що він буде чітко позначений як такий. Нові правила також поширюються на відео та зображення, створені ШІ», — зазначило видання.

Водночас TechCrunch пише, що оновлення правил не є абсолютно несподіваною новиною, оскільки раніше платформа під керівництвом Ілона Маска вже експериментувала з офіційним розміщенням контенту для дорослих.

«Ми вважаємо, що користувачі повинні мати можливість створювати, поширювати і споживати матеріали, пов'язані з сексуальною тематикою, якщо вони виробляються і поширюються за згодою. Сексуальне вираження, візуальне чи письмове, може бути законною формою художнього самовираження. Ми віримо в автономію дорослих у взаємодії та створенні контенту, який відображає їхні власні переконання, бажання та досвід, у тому числі пов'язані з сексуальністю. Ми врівноважуємо цю свободу, обмежуючи доступ до контенту для дорослих для дітей або дорослих користувачів, які вирішили його не бачити», — йдеться на сторінці X.

За даними Reuters, близько 13% дописів на платформі у 2022 році містили контент для дорослих.

«Тепер, коли соціальна мережа офіційно дозволила контент для дорослих, регулятори, без сумніву, будуть пильно стежити за X та її зусиллями з вилучення порнографії без згоди та матеріалів, що містять сексуальне насильство над дітьми (CSAM)», — переконані в TechCrunch.

У березні ми повідомляли про те, що контент, який зазвичай має вікові обмеження, отримає особливі позначки на платформі Х. Адміністратори мають додати маркування NSFW (not safe for work), якщо їхні спільноти Х містять відповідні публікації. Інакше платформа автоматично видалить цей контент.

Фото: логотип соцмережі Х / Getty Images

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду