#OwingToYou: Офіційна інстаграм-сторінка України запускає флешмоб вдячності воїнам ЗСУ

#OwingToYou: Офіційна інстаграм-сторінка України запускає флешмоб вдячності воїнам ЗСУ

16:30,
1 Жовтня 2023
1681

#OwingToYou: Офіційна інстаграм-сторінка України запускає флешмоб вдячності воїнам ЗСУ

16:30,
1 Жовтня 2023
1681
#OwingToYou: Офіційна інстаграм-сторінка України запускає флешмоб вдячності воїнам ЗСУ
#OwingToYou: Офіційна інстаграм-сторінка України запускає флешмоб вдячності воїнам ЗСУ
Ініціатори пропонують використати AR-фільтр, який перетворює жест прикладання руки до серця в потік слів вдячності різними мовами.

У неділю, 1 жовтня, до Дня захисників та захисниць офіційна сторінка України в інстаграмі Ukraine.ua запустила флешмоб подяки #OwingToYou. Ініціатори пропонують використати AR-фільтр, який перетворює жест прикладання руки до серця від ініціативи «Завдяки тобі» в потік слів вдячності різними мовами. 

View this post on Instagram

A post shared by Ukraine.ua (@ukraine.ua)

Долучитися до флешмобу запрошують не лише українців, а й іноземну аудиторію. Так, у кампанії вже взяв участь німецький стиліст Франк Пітер Вайлд.

Для того, щоб долучитися до ініціативи, потрібно:

  • знайти вкладку з AR-фільтрами на інстаграм-сторінці Ukraine.ua або перейти за посиланням;
  • зняти відео з використанням фільтру та опублікувати в сториз;
  • додати відмітку @ukraine.ua, аби ініціатори могли побачити та поширити ваше відео;
  • поділитися з друзями-іноземцями та запросити їх взяти участь.

Ukraine.ua — цифрова екосистема офіційних платформ України для взаємодії з міжнародною аудиторією. До неї входять офіційні англомовні сторінки в соціальних мережах Facebook, Instagram, LinkedIn, Spotify, TikTok, Twitter (Х), Youtube, Threads, WhatsApp, арабомовні — в Instagram, Facebook, Twitter (Х), а також офіційні сайти України ukraine.ua та war.ukraine.ua.

У січні цього року МЗС України повідомило, що сторінка платформи Ukraine.ua в інстаграмі набрала понад 1 мільйон підписників та ввійшла до п’ятірки найпопулярніших офіційних сторінок країн світу в цій соцмережі. Сторінка України поступилася лише профілям Австралії, Туреччини, Канади та Нової Зеландії.

Нагадаємо, згідно з новим церковним календарем, дату святкування Дня захисників і захисниць України перенесли з 14 жовтня на 1 жовтня. 

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний привітав усіх українських воїнів зі святом та зазначив, що захисник та захисниця — це не просто слова, а важка щоденна робота для перемоги. 

«Усі ті, хто відчуває свою силу, щиро радіє перемогам і схиляє голову перед тими, хто на щиті. Хай береже вас Бог і Покров Святої Богородиці! Дякую тобі, кожен захиснику і кожна захиснице!» — сказав Залужний у відеозверненні 1 жовтня.

Цього дня о 9:00 по всій країні на центральних площах та вулицях українських міст відбулася масштабна хвилина мовчання в пам'ять про всіх загиблих українських воїнів.

Фото: Telegraf

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Tom
19:26 / 01.10.2023
Доброго дня, пані/пані, Вам потрібна термінова позика, щоб погасити свої борги, або вам потрібна позика на капітал, щоб покращити свій бізнес? Вам відмовили банки та інші фінансові установи? Вам потрібен консолідаційний кредит чи іпотека? більше не шукайте, оскільки ми тут, щоб усі ваші фінансові проблеми залишилися в минулому. Це компанія швидкого кредитування. ми пропонуємо позики тим, хто зацікавлений, за доступною процентною ставкою 2%. Сума коливається від 1000,00 доларів США до максимум 900 000 000,00 доларів США. Наші кредити добре застраховані, оскільки максимальна безпека є нашим пріоритетом. ТАКОЖ ПОТРІБНІ ІНВЕСТОРИ. Зв'яжіться з нами електронною поштою: tommyloanfirm@gmail.com З повагою Томмі
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду