Марка «Укрпошти» з кораблем визнана найкращою у світі у 2022 році

Марка «Укрпошти» з кораблем визнана найкращою у світі у 2022 році

16:20,
16 Червня 2023
1856

Марка «Укрпошти» з кораблем визнана найкращою у світі у 2022 році

16:20,
16 Червня 2023
1856
Марка «Укрпошти» з кораблем визнана найкращою у світі у 2022 році
Марка «Укрпошти» з кораблем визнана найкращою у світі у 2022 році
«Укрпошта» отримала три почесні відзнаки престижної премії World Post & Parcel Awards 2023.

«Укрпошта» отримала три відзнаки премії «World Post & Parcel Awards 2023», зокрема, марка «Русскій воєнний корабль, іді ...»  визнана найкращою у світі у 2022 році, повідомила пресслужба підприємства.

Так, «Укрпошту» відзначили в категорії «Філателістична кампанія року». Тираж поштового випуску «Русскій воєнний корабль, іді...» склав 5 мільйонів примірників.

«2022 рік став для української філателії роком перезавантаження, піднесення та справжнього розквіту. Приклад "Укрпошти" довів, що ця галузь може мати надзвичайний попит та популярність. Українською філателією стали цікавитися не лише всередині країни, а й у світі», — зазначили в «Укрпошті».

Повідомляється, що про українські марки писали світові медіа: CNN, The Guardian, The Times, The Washington Post, Bloomberg та інші. Поштова марка «Русскій воєнний корабль, іді...» тепер представлена в експозиції Смітсонівського поштового музею у Вашингтоні. Екземпляри поштових марок України воєнного часу є в колекціях лідерів держав і глав міжнародних організацій, які відвідували Україну впродовж 2022 року.

Загалом тиражі українських поштових марок зросли до мільйонів.

Крім того, генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський отримав відзнаку в спеціальній номінації премії — «Лідер галузі». Цією нагородою вшановують найвпливовіших професіоналів за їхні успіхи, вагомі внески, інновації та розвиток у просуванні поштової галузі та експрес-доставки. У різні роки цією нагородою були відзначені керівники пошт світу: Тім Браун (Jersey Post), Пітер Сомерс (Emirates Post), Кен Аллен (DHL Express) та інші.

Також «Укрпошта» була відзначена нагородою премії в категорії «Поштовий оператор».

«Національний поштовий оператор "Укрпошта" показав світу, що може працювати в умовах повномасштабної війни, виконувати державні соціальні завдання з релокації бізнесу, підтримувати українських підприємців, доставляти пенсії, забезпечувати безперебійну логістику всередині країни та за її межами, видавати фінансову допомогу від міжнародних організацій, успішно розвивати експорт попри закрите небо, доправляти гуманітарну допомоги з-за кордону», — зазначено у повідомленні.

Нагадаємо, в Україні готуються започаткувати випуск цифрових марок.

Фото: Ігор Смілянський / фейсбук

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду