В Харкові стартував 40-годинний медіамарафон до річниці великої війни

В Харкові стартував 40-годинний медіамарафон до річниці великої війни

11:48,
27 Лютого 2023
1431

В Харкові стартував 40-годинний медіамарафон до річниці великої війни

11:48,
27 Лютого 2023
1431
В Харкові стартував 40-годинний медіамарафон до річниці великої війни
В Харкові стартував 40-годинний медіамарафон до річниці великої війни
Під час марафону розпочався благодійний забіг на 205 км з Харкова на Донбас.

Марафон «Лютий Life» організований  харківським медіацентром Kharkiv Media Hub та транслюється на його YouTube-каналі.  Марафон триватиме у прямому етері майже дві доби, 27-28 лютого. Його мета – розповісти про супротив України та Харкова російській навалі, а також зібрати донати на ЗСУ та допомогу всім постраждалим.

«24 лютого 2022 року наше звичне життя закінчилося. І почався Лютий Life.  Наш медіа-марафон відбувається теж у лютому. І багато хто каже, що ми ніби залишилися в тому лютому, застрягли. Але недарма українською цей місяць називається «лютий», а російською просто «февраль». Наш ворог швидко про це дізнався — і не забуде вже ніколи», — сказано на сторінці Kharkiv Media Hub  у Facebook.

Під час марафону заплановані виступи українських музикантів та культурних діячів (зокрема, письменника Леся Подерв’янського, діджеїв Probass & Hardi, гурту «Жадан і собаки», співака Pianoбоя та інших); інтерв'ю і сюжети з волонтерами, військовими, журналістами, а також включення з благодійного забігу волонтерів  з Харкова на Донбас. Під час  забігу учасники планують за 40 годин дістатися з Харкова до Краматорська. Забіг почався з Північної Салтівці – району Харкова, який найбільше постраждав від обстрілів під час осади міста російськими окупантами.

Kharkiv Media Hub є мережевим підрозділом медіацентру «Україна»який працює також у Києві та Львові. Медіацентр «Україна» було створено командою українських комунікаційників у березні 2022 року. Це громадська ініціатива, мета якої – допомога журналістам у висвітленні війни, а також розробці стратегій та комунікаційних кампаній, що допомагатимуть у майбутній відбудові України.

Співорганізаторами Kharkiv Media Hub  є Харківська обласна військова адміністрація, Харківський національний університет ім Каразіна, ГО Харківський кризовий інфоцентр та ГО Харківський громадський форум. Очолює проєкт харківська журналістка Наталя Курдюкова.

Нагадаємо, що кіт-мем Степан з Харкова потрапив на обкладинку Times Monaco. До речі, власниця Степана теж мешкає на Північній Салтівці.

Фото: YouTube

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду