Кіт Степан потрапив на обкладинку Times Monaco

Кіт Степан потрапив на обкладинку Times Monaco

19:30,
20 Січня 2023
3688

Кіт Степан потрапив на обкладинку Times Monaco

19:30,
20 Січня 2023
3688
Кіт Степан потрапив на обкладинку Times Monaco
Кіт Степан потрапив на обкладинку Times Monaco
У березні минулого року харківського кота вивезли до Монако.

Кіт Степан з Харкова, відомий завдяки інстаграм-блогу з 1,3 млн підписниками, потрапив на обкладинку журналу Times Monaco. Про історію блогера написали у виданні.

У березні минулого року Анна з котом були змушені залишити Харків і виїхати до Монако. Кілька тижнів інстаграм-сторінка була неактивною, але згодом хазяйка кота Степана повідомила, що вони знайшли прихисток у Європі. 

«Довгим і складним був для нас шлях з Харкова, який постійно зазнавав ракетних обстрілів. Монако було першим місцем у Європі, куди ми дісталися й знайшли притулок. Ми жили там два місяці і отримали велику допомогу, підтримку та турботу від місцевих жителів. І ми щиро вдячні за нашу безпеку. У цьому казковому місці ми почувалися абсолютно безпечними та захищеними», — розповіла Анна.

За її словами, краса Монако допомогла оговтатися від жахів війни.

Наразі кіт з хазяйкою Анною мешкають у Львові.

Нагадаємо, у листопаді кіт Степан став амбасадором проєкту «Збережіть українську культуру». Блогер закликав українців пожертвувати гроші на відновлення культурних пам'яток, зруйнованих росіянами.

Фото: loveyoustepan/інстаграм

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду