У Apple Music з’явиться функція караоке

У Apple Music з’явиться функція караоке

13:46,
8 Грудня 2022
1695

У Apple Music з’явиться функція караоке

13:46,
8 Грудня 2022
1695
У Apple Music з’явиться функція караоке
У Apple Music з’явиться функція караоке
Користувачам обіцяють десятки мільйонів треків.

У застосунку Apple Music у грудні зʼявиться функція караоке. Про це повідомили на сайті компанії Apple.

Функція Apple Music Sing буде доступна для користувачів по всьому світу. Нею можна скористатися через iPhone, iPad і Apple TV 4K.

Користувачі зможуть контролювати рівень гучності вокалу й співати в дуетах. Караоке також має вбудований анімований текст пісень. В Apple заявляють про десятки мільйонів доступних для караоке треків.

«Ми і так знали, що наші підписники по всьому світу люблять підспівувати улюбленим пісням, тож вирішили розвинути цю ідею для ще більшого занурення», – розповів віцепрезидент Apple Music Олівер Шуссер.

Apple Music також запустить понад 50 спеціальних списків відтворення, які містять пісні, дуети, приспіви й гімни.

Нагадаємо, Apple відмовляється від слова «привіт» під час виклику голосового помічника Siri. Компанія працює над цією зміною вже декілька місяців. Якщо все піде за планом, фразу виклику Siri змінять наступного року.

Фото: Apple

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду