«Дім Дракона» випередив «Персні влади» на піратських сайтах

«Дім Дракона» випередив «Персні влади» на піратських сайтах

11:58,
27 Вересня 2022
2653

«Дім Дракона» випередив «Персні влади» на піратських сайтах

11:58,
27 Вересня 2022
2653
«Дім Дракона» випередив «Персні влади» на піратських сайтах
«Дім Дракона» випередив «Персні влади» на піратських сайтах
Майже одночасна прем’єра двох великих фентезі-серіалів спровокувала їхнє порівняння попри зовсім різний зміст.

Офіційна статистика переглядів серіалу HBO «Дім Дракона» та серіалу Amazon «Володар перснів: Персні влади» поки що надає змогу порівняти популярність двох проєктів лише за підсумками прем'єрних епізодів. Через це сайт Torrentfreak скористався даними піратських сайтів. За нелегальними переглядами «Дім Дракона», що є приквелом «Гри престолів», переконливо перемагає. 

Проаналізувавши статистику завантажень BitTorrent за останні два тижні (7-21 вересня), ресурс з’ясував, що протягом цього часу «Дім Дракона» був завантажений понад 9 мільйонів разів, а максимальна кількість завантажень сягала 1,4 мільйона на день. «Персні влади» за два тижні був завантажений 5 мільйонів разів, а пікова кількість склала лише 650 тисяч завантажень.

«Щоб зрозуміти, наскільки популярним є «Дім Дракона», можна сказати, що в день виходу на нього припадає понад 10% усіх завантажень фільмів і телешоу. Це відсоток, якого ми не бачили давно», - зазначили в Torrentfreak.

Серед країн, де нелегально дивляться «Дім Дракона», лідирує Росія. За даними експертів, це сталося через традиційну популярність в країні піратського контенту, а також внаслідок санкцій через вторгнення в Україну, які позбавили росіян легальних можливостей для перегляду серіалу.

Другою в списку країн є Бразилія, а третє місце посідає США. Першу десятку замикають Індія, Великобританія, Південна Африка, Китай, Філіппіни, Австралія та Франція.

На думку Torrentfreak, «Дім Дракона» має всі шанси стати телешоу, яке завантажили нелегально найбільшу кількість разів у 2022 року.

Раніше «MediaSapiens» повідомляв, що «Дім Дракона» став найпопулярнішою прем’єрою за всю історію HBO

Фото: HBO

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Перець
16:14 / 27.09.2022
На ті гроші, що витрачаються на створення кіноказок для дорослих інфантилів можна було би половину Африки нагодувати.
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду