Цифрове поле «Донбас-Арени» виставили на продаж на UNITED24

Цифрове поле «Донбас-Арени» виставили на продаж на UNITED24

20:02,
8 Серпня 2022
1789

Цифрове поле «Донбас-Арени» виставили на продаж на UNITED24

20:02,
8 Серпня 2022
1789
Цифрове поле «Донбас-Арени» виставили на продаж на UNITED24
Цифрове поле «Донбас-Арени» виставили на продаж на UNITED24
Футбольний клуб «Шахтар» вже уклав меморандум з Міністерством цифрової трансформації України.

Проєкт UNITED24 виставив на благодійний продаж цифрову копію поля «Донбас-Арена» за партнерства футбольного клубу «Шахтар». Про це повідомляється на сайті Міністерства цифрової трансформації.

Згідно меморандуму, співвласниками цифрового поля зможуть стати всі, хто придбає його пікселі. Покупцям мають надавати іменні електронні сертифікати.

Кошти від продажу спрямують на програми допомоги дітям від фонду Shakhtar Social, «Медичну допомогу» через UNITED24, гуманітарні проєкти фондів Saving lives та KSE Foundation.

Стадіон «Шахтаря» у Донецьку став першим віртуальним полем кампанії.

Цифрова версія «Донбас Арени» містить 154 000 пікселів. Фанати можуть обирати їх залежно від одного з шести рівнів пожертв. Наприклад, бронзовий піксель коштує 680 грн. Це окремий фрагмент поля розміром з футбольний м’яч — 22 квадратні сантиметри. Пікселі можна буде придбати з 23-го серпня за цим посиланням

Нагадаємо, UNITED24 — фандрейзингова платформа для збору коштів на підтримку України, яку ініціював Президент України Володимир Зеленський. Надходження розподіляються за трьома напрямами: «Оборона та розмінування», «Медична допомога», «Відбудова України».

Усі кошти надходять на спеціальні рахунки Національного банку України, що закріплені за профільними міністерствами: Міністерством оборони, Міністерством охорони здоров’я та Міністерством інфраструктури.

За три місяці існування фандрейзингової платформи UNITED24 благодійні внески зробили люди зі 110 країн світу. 

Фото: Pitchinforukraine

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду