Україну через UNITED24 підтримали мешканці 110 країн світу

Україну через UNITED24 підтримали мешканці 110 країн світу

14:12,
5 Серпня 2022
1888

Україну через UNITED24 підтримали мешканці 110 країн світу

14:12,
5 Серпня 2022
1888
Україну через UNITED24 підтримали мешканці 110 країн світу
Україну через UNITED24 підтримали мешканці 110 країн світу
За три місяці вдалося зібрати понад 166 мільйонів доларів, або понад 6 мільярдів гривень.

За три місяці існування фандрейзингової платформи UNITED24 благодійні внески зробили люди зі 110 країн світу. Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації України.

На підтримку України надійшли гроші з США, Німеччини, Франції, Великої Британії, Канади, Австралії, Швеції, Швейцарії, Ірландії, Антигуа та Барбуди, Анґільї, Нікарагуа, Гондурасу, Кот-д'Івуару, Ниуэ та інш.

«Третій місяць роботи UNITED24 відзначається запуском цільових зборів. Їхню ефективність можна спостерігати на прикладі й “Армії дронів”, і збору на автівки швидкої допомоги, який ініціювала перша леді України Олена Зеленська. Наразі на безпілотники для ЗСУ вже зібрано понад 755 мільйонів гривень. На швидкі класу С — 200 мільйонів гривень. І це лише за п'ять днів. Людям важливо бачити, на що саме будуть витрачені кошти. І коли вони розуміють цільове призначення, збір іде дуже активно», — повідомив віцепрем’єр-міністр та міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

За даними платформи UNITED24, у липні до UNITED24 у ролі амбасадорів приєднались американський актор, триразовий номінант на «Золотий глобус» Лієв Шрайбер, відомий музичний гурт світу Imagine Dragons та креативний директор Дому моди Balenciaga Демна Гвасалія.

Нагадаємо, що фандрейзингова платформа UNITED24 — ініціатива Президента України Володимира Зеленського. Кошти надходять на рахунки Національного банку України та спрямовуються профільними міністерствами на найголовніші потреби за трьома напрямками: «Оборона та розмінування», «Медична допомога» та «Відбудова України».

 Фото: u24.gov.ua

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду