Time вдруге випустив обкладинку із Зеленським

Time вдруге випустив обкладинку із Зеленським

16:15,
28 Квітня 2022
3807

Time вдруге випустив обкладинку із Зеленським

16:15,
28 Квітня 2022
3807
Time вдруге випустив обкладинку із Зеленським
Time вдруге випустив обкладинку із Зеленським
Автори:
У квітні 2022 року журналіст Time провів два тижні в Офісі президента, де спілкувався із Зеленським та його оточенням.

Американський журнал Time вдруге присвятив свою обкладинку президенту України Володимиру Зеленському.

У травневому випуску Time вийде матеріал «Всередині світу Зеленського» журналіста Саймона Шустера. У квітні 2022 року Шустер провів два тижні в Офісі президента, де спілкувався із Зеленським та його оточенням.

«Моє прохання стосувалося не просто можливості поставити запитання президенту. Я хотів побачити війну так, як переживає її він і його команда. Протягом двох тижнів у квітні мені дозволили це зробити в президентській резиденції на Банковій, стежити за їхнім розпорядком і тусуватися по кабінетах, де вони зараз живуть і працюють. Зеленський та його співробітники зробили це місце майже нормальним», — розповів Саймон Шустер у своєму матеріалі.

Нагадаємо, Володимир Зеленський став першим президентом України, чиє фото опублікували на міжнародній обкладинці американського журналу Time. На обкладинці номера від 16 грудня 2019 року про Зеленського написано: «Людина на роздоріжжі. Український президент Володимир Зеленський про те, як бути між Путіним і Трампом». Журнал Time також присвятив українському президенту центральну статтю випуску. Автором матеріалу тоді також був Саймон Шустер.

У березні 2022 року Time теж присвятив обкладинку Україні. На ній розмістили прапор України і слова Зеленського, які він виголосив під час промови в Європарламенті 1 березня: «Життя переможе смерть, а світ – темряву».

Фото: Time / Twitter 

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тімка від батьки Ангела
16:29 / 28.04.2022
Канонизувати не пробували ????
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду