Ілон Маск став «Людиною року» від журналу Time

Ілон Маск став «Людиною року» від журналу Time

15:50,
13 Грудня 2021
2530

Ілон Маск став «Людиною року» від журналу Time

15:50,
13 Грудня 2021
2530
Ілон Маск став «Людиною року» від журналу Time
Ілон Маск став «Людиною року» від журналу Time
Автори:
«Людиною року» за версією читачів Time став президент Бразилії Жаїр Болсонару.

Журнал Time 13 грудня назвав «Людиною року» американського бізнесмена, засновника компанії SpaceX та генерального директора компанії Tesla Ілона Маска.

«Найбагатша людина у світі не має дому і нещодавно розпродала свої статки. Він подумує кинути роботу та стати блогером. Він запускає супутники на орбіту та використовує сонячну енергію; він керує авто, яке сам же і створив, що не використовує бензин і майже не потребує водія. За клацанням пальця фондовий ринок злітає чи падає. Армія відданих чіпляється за кожне його висловлювання, — описують Маска в Time. — До Маска космічна промисловість Америки перебувала в занепаді. У 2011 році NASA законсервувало останній космічний шатл після підписання угоди зі SpaceX про доставку безпілотних вантажів на Міжнародну космічну станцію (МКС). SpaceX здійснила свою першу таку поїздку в 2012 році, на два роки раніше за конкурентів, а в 2014 році NASA залучило компанію і Boeing для відправки екіпажів на МКС. SpaceX запустила свій перший екіпаж на МКС на борту космічного корабля Dragon у травні 2020 року. Boeing, через проблеми з розробкою, не планує навіть випробувального польоту без екіпажу до наступного року».

Раніше «Людиною року» за версією читачів Time став президент Бразилії Жаїр Болсонару.

Нагадаємо, у 2020 році американський журнал Time назвав персонами року президента США Джо Байдена та його віцепрезидентку Камалу Гарріс.

Фото: TechCrunch

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду