В Україні запустили освітню платформу для дошкільнят

В Україні запустили освітню платформу для дошкільнят

10:42,
18 Листопада 2020
3353

В Україні запустили освітню платформу для дошкільнят

10:42,
18 Листопада 2020
3353
В Україні запустили освітню платформу для дошкільнят
В Україні запустили освітню платформу для дошкільнят
Автори:
Проєкт запустило Міністерство освіти та науки за підтримки UNICEF Ukraine.

В Україні запустили платформу для розвитку дітей 3-6 років «НУМО». Проєкт запустило Міністерство освіти та науки за підтримки  UNICEF Ukraine. Про це в Facebook повідомила психолог Світлана Ройз.

На платформі описані 16 найважливіших навичок - напрямків розвитку дітей від 3-6 років. У кожному з цих напрямків - 10 сходинок для освоєння уміння. У кожній зі «сходинок» - ідея для розмови з дитиною, ідея гри для розвитку цієї навички. Всього на сайті зібрано 160 ідей, метою яких є гармонійний розвиток дитини 3-6 років.

«У всіх дітей своя швидкість.  Саме тому ми на платформі не говоримо про жорсткі вікові норми для кожної навички, а позначаємо контури розвитку», - пояснює Світлана Ройз.

Крім того, 26 листопада розпочне роботу чатбот для батьків. Після реєстрації на ньому можна буде пройти невеликий опитувальник, щоб визначити найактуальніше для розвитку саме вашої дитини. Після цього раз в день або раз на тиждень (як виберете), вам будуть приходити корисні ідеї для розвитку дитини.

Нагадаємо, Інститут когнітивного моделювання (ІКМ) разом з месенджером Viber створив спільноту «Школа_інфо», у якій публікуватимуть актуальну інформацію у сфері освіти для батьків, вчителів та учнів. За першу добу на неї підписалися 780 тисяч користувачів.

Фото: НУМО

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду