Швеція послаблює обмеження, не зважаючи на спалах COVID-19

Швеція послаблює обмеження, не зважаючи на спалах COVID-19

16:27,
23 Жовтня 2020
2177

Швеція послаблює обмеження, не зважаючи на спалах COVID-19

16:27,
23 Жовтня 2020
2177
Швеція послаблює обмеження, не зважаючи на спалах COVID-19
Швеція послаблює обмеження, не зважаючи на спалах COVID-19
Автори:
Швеція залишається однією з небагатьох країн у світі, яка все ще не рекомендує носіння масок.

Не зважаючи на спалах коронавірусу, влада Швеції послабила обмеження, які діяли у країні з квітня. Про це повідомляє AP.

Швеція залишається однією з небагатьох країн у світі, яка все ще не рекомендує носіння масок. Там стверджують, що вони «створюють помилкове відчуття безпеки, яке підриває зусилля по соціальному дистанціюванню».

Уряд Швеції скасував рекомендацію сидіти вдома для людей старше 70 років і груп ризику. Зараз людям старшого віку рекомендують уникати лише магазинів, громадського транспорту і будь-яких інших скупчень людей. Ще раніше в жовтні уряд зняв заборону на відвідування будинків престарілих.

Крім того, зняли заборону на публічні збори за участю понад 50 осіб - з учорашнього дня в культурних і спортивних заходах можуть брати участь вже 300 осіб, якщо вони дотримуються дистанції.

Найсуворіші правила зараз діють в університетському містечку Уппсала, де спостерігається спалах захворюваності з початку навчального року. Місцевим жителям рекомендовано до 3 листопада уникати громадського транспорту і особистих контактів з людьми, які не проживають з ними.

Сьогодні кількість хворих на COVID-19 складає понад 42 млн осіб, 1,14 млн осіб померли. У Швеції на коронавірус захворіло 110 тисяч осіб, 6 тисяч з них померли.

Нагадаємо, уряд Чехії вирішив посилити карантин через спалах захворюваності на коронавірус. Згідно з рішенням уряду, з 22 жовтня до 3 листопада обмежується вільне пересування громадян, дозволено тільки поїздки на роботу, відвідування лікарень і магазинів, а також допомагати родичам, які цього потребують. Можливі прогулянки в парках і садах.

Фото: Pixabay

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДОЛОЙ МАФИЮ
22:00 / 23.10.2020
http://tema.in.ua/article/13179.html
ДОЛОЙ КЛЕПТОКРАТИЮ
21:59 / 23.10.2020
https://www.youtube.com/watch?v=vaaAaN-ckQE
БУДЬ ПРОКЛЯТА БАНДОТА
21:58 / 23.10.2020
Кроме этого дурацкого вируса в обществе много других отвратительных явлений, которые незаслуженно замалчиваются. Несмотря на то, что вреда от них не меньше. Например, растление малолетних (педофилия), мошенничество, копрофагия (говноедство), рейдерство (рейдерастия), глисты, фекофилия, эметофилия, олигархия, урофагия, зоофилия (скотоложство)... Пока народ отвлекают всей шоу-политической мишурой, в это время вонючие рейдерасты копошатся в реестрах прав собственности, как те опарыши в куче дерьма. И никакие псевдоправоохранители, купленные зловонной олигархией, не трогают рейдерастов. Потому что вонючие рейдерасты и зловонная олигархия - это одно целое. Это целая скотская мафия, отбирающая собственность у людей. И все терпят это дерьмо - кто-то не знает, кто-то думает, что его лично это дерьмо не коснётся.
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду