Байден випереджає Трампа за результатами дебатів

Байден випереджає Трампа за результатами дебатів

09:53,
2 Жовтня 2020
2532

Байден випереджає Трампа за результатами дебатів

09:53,
2 Жовтня 2020
2532
Байден випереджає Трампа за результатами дебатів
Байден випереджає Трампа за результатами дебатів
Автори:
Розрив між кандидатами складає 13%.

Демократ Джо Байден популярніший, ніж його суперник президент США Дональд Трамп, після недавніх передвиборчих дебатів у США. Байдена готові підтримати 54% американців, Трампа - 41%. Про це повідомляє видання The Hill з посиланням на опитування телеканалу CNBC та компанії Change Research.

Серед опитаних 53% заявили, що на дебатах краще виступив Байден, а 29% - Трамп. 45% висловили думку, що Трамп на дебатах виступив гірше, ніж очікувалося, а 11% так само сказали про Байдена.

Лише 2% опитаних заявили, що змінили свою думку про кандидатів після дебатів. Три чверті, 77% респондентів, наголосили, що їм соромно за дебати.

Опитування провели серед майже тисячі людей протягом останніх двох днів.

30 вересня, наступного дня після дебатів, Байден висловив сподівання, що організатори отримають право виключати мікрофон кандидата, який у цей момент не виступає. У штабі Трампа водночас заявили, що організація починає «переставляти ворота і змінювати правила посеред гри». 

Нагадаємо, 29 вересня відбулись дебати кандидатів у президенти США між Дональдом Трампом і Джо Байденом, модерував ведучий каналу Fox News Кріс Уоллес. Вони шокували і засмутили і глядачів, і політичних оглядачів в США.

За результатами опитування глядачів телеканалу CNN (чия аудиторія більш лояльна до кандидата від демократів), 6 з 10 осіб вважають, що Байден виступив краще, ніж Трамп. Лише 28% опитаних вважають, що чинний президент виступив краще.

65% глядачів вважають, що відповіді Байдена були більш правдивими, ніж відповіді Трампа (відповіді Трампа чесними вважають тільки 29% американців).

Фото: CNN

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду