Українцям розкажуть про вплив 4G та 5G на здоров'я людини

Українцям розкажуть про вплив 4G та 5G на здоров'я людини

13:51,
4 Вересня 2020
2223

Українцям розкажуть про вплив 4G та 5G на здоров'я людини

13:51,
4 Вересня 2020
2223
Українцям розкажуть про вплив 4G та 5G на здоров'я людини
Українцям розкажуть про вплив 4G та 5G на здоров'я людини
Автори:
Бажаючих запрошують долучитися до обговорення та інформування щодо впливу технологій на здоров'я.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, інформуватиме про вплив 4G та 5G на здоров’я людей. Про це повідомляється на сайті організації.

«Комісія сприймає дану проблему серйозно та створила цей розділ, де публікується інформація для інформування населення та зацікавлених організацій щодо впливу мобільних технологій (4G, 5G) на здоров’я людей», — зазначили в заяві НКРЗІ.

У розділі можна знайти інформацію щодо новин у цій сфері, загальну інформацію, дані Міжнародного союзу електрозв’язку (ITU), Європейського Союзу та регуляторних органів зв’язку країн ЄС.

Крім того, НКРЗІ також запрошує представників громадськості, зацікавлених у вивченні впливу технологій 4G та 5G на людину, долучитися до обговорення та інформування щодо проблематики.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський відповів на петицію «Заборонити впровадження 5G через вкрай негативне його впливання на здоров`я!», яка набрала понад 25 тисяч голосів. Текст відповіді розміщений на сайті петицій. 

У відповіді президент наводить рішення міжнародних та європейських організацій, які доводять безпеку та рекомендують застосування частот у діапазоні від 0 до 300 ГГц, в межах якого діють всі відомі радіотехнології, включаючи 3G, 4G, 5G, Wi-Fi, Bluetooth, супутниковий та радіорелейний зв’язок  та багато інших.

Фото: Unsplash

Читайте також
ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2019 — 2024 Dev.
Andrey U. Chulkov
Develop
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду